Vandaag krijgen we ons rijdend huisje!

Door J. Schaefer - A long time ago

Zaterdag 5 sept

We hebben heerlijk geslapen in onze Inn. Ruime kamer,grote zachte bedden, na de late vlucht sliepen we al vlug. Vanmorgen hoorden we dat de shuttle ons om 13 u kwam ophalen. Alle tijd dus om ons ontbijt te nuttigen in het restaurant om de hoek. Een dik Canadees ontbijt en dat leek ons wel zo verstandig, met de Camper ophalen en alles daarna wisten we wel waar we aan begonnen maar niet hoe alles zou verlopen.
Aardige mensen hier allemaal, iedereen heeft de tijd en zo verging het ook bij Canadream. Uiteindelijk was het zo ver na veel wachten en een summiere uitleg van ons machien, maar wel veel instructies waar we alles konden vinden en de goede raad om nog vanavond de Ferry te nemen van Tswawassen naar  Swartz Bay op Vancouver Island. Dan konden we eenmaal over daar onze inkopen doen en een RV-park zoeken. 
We konden nog mee met de Ferry van 5 uur, kost wel een rib uit je lijf met zo'n grote bak. Natuurlijk luisterden we niet goed en stonden relaxed in de verkeerde rij, maar ook dat werd opgelost en dan de boot op. Een mooie tocht van anderhalf uur, tussen de Gulf Islands door en langs Salt Spring Island waar Ybo nu woont.

De boodschappen hebben we maar gelaten een plaats om te staan was nu belangrijker. Onze Suzanne TomTom bracht ons via de spectaculaire route met smalle baantjes en duizelingwekkende hellingen bergaf naar Beachcombers RV PARK  met je voeten in het water en je blik over de oceaan. Hans heeft zijn rijexamen nog maar eens met brio gehaald. Er was gelukkig nog plek. Barry hielp ons alles aan te sluiten en toen kon het installeren en uitpakken pas echt goed beginnen. Het slaatje en de chips smaakten echt wel. Het weer was nog goed, wel vrij fris en er kwam meer bewolking. Toen we tenslotte in bed lagen begon het te regenen en het heeft niet opgehouden die nacht. Het werd kouder dan we dachten en we eindigde met fleece en sokken en de dikke dons om dan in dromenland te verdwijnen.

 

Reacties

Camille A long time ago

Leuk dat de camper zo goed bevalt!! Ik weet dat dit al heel wat dagen geleden is maar het is super om te horen dat het daar zo leuk is.

xx Camille
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!