we zijn er

Door Ton Leenders - 01-09-2015 16:46

 

Dag allemaal,

30 augustus 2015,we zijn er. Na een mooie  vlucht met prachtig uitzicht boven  IJsland en Groenland  geland op Vancouver airport. Vanuit Nederland werd ons gemeld over een zware storm boven Vancouver...........wij hebben daar niets van gemerkt! Behalve vandaag tijdens een rit met de Hop on Hop Off  in down town Vancouver zagen we overal  geknakte bomen en veel gevallen blad. Dat moet een behoorlijke storm zijn geweest. Vandaag was het weer op zijn Hollands.....veel regen en de Capilano Suspension Bridge was gedeeltelijk vanwege het slechte weer gesloten..........dus geen wandeling in de toppen van de bomen.Erg jammer. Toen hebben we bij de de BC Liquor store rood en wit gekocht en bij de  Onedollarama wat te knabbelen en zitten nu dit verslag te maken. Morgen wordthet nog spannend want door de storm is de  stroom  uitgevallen in een bepaald gedeelte van Vancouver en wij kunnen geen contact maken met de verhuurder van onze campers.  Afwachten dus......!We zijn nog aan het uitvinden hoe we fotos en de route moeten toevoegen, maar dan moet het eerst weer gaan regenen.Groetjes van Marian,Niek, Ton en Willemien.

 

Reacties

Gaston. 01-09-2015 19:42

Mooi shit met die storm.
Had het begin van de vakantie natuurlijk iets anders voorgesteld.Hier in Nederland van Zon op Ma ook noodweer gehad met veel wind/onweer en hagelstenen.Gisteren in Millingen ook een 1 uur lang helemaalgeen stroom.
Als je lampen hebt ingesteld op tijdstroom misschien verstandig dat Martien effe gaat kijken want die doen het nu natuurlijk niet meer?
Leuk dat je gemaild hebt en we zullen jullie blijven volgen tijdens jullie reis.
Groetjes Gaston/Ans/Laura en Nick.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
16 september - Infodag Texas Style: presentatie, BBQ & livemuziek
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan