Dag 3 aangekomen in San Simeon

Door W. Oosterwijk - A long time ago

Na de lange reis van Amsterdam naar San Francisco hebben wij de eerste dag geslapen in de Red Roof Inn in San Francisco. Niet een giga hotel maar alles was er aanwezig. 's Nachts een ietwat luidruchtig ivm de af en aan rijdende pendel bussen.

Van uit San Francisco naar Monterey gereden langs de highway 1. Zeer mooie weg met fraaie uitzichten, genoten. Dag twee dus in Monterey gearriveerd en verbleven in de Lighthouse Lodge en Suites. Zeer goed en nette lodges, vriendelijk personeel en een mooie omgeving. Vanuit de lodge hertjes en eekhoorntjes gezien. De lodge was zeer luxe, schoon en van alle gemakken voorzien. Monterey en omgeving is zeer de moeite waard.

De derde dag vanuit Monterey naar San Simeon gereden. De higway 1 was weer meer dan de moeite waard, Onderweg walvissen gezien en walrussen, een geweldige rit gehad. 

In San Simeon aangekomen bij het Silver surfer motel te woord gestaan door een receptioniste die verveeld uit haar ogen keek en het toch wel erg raar vond dat wij voor 15.00 uur binnen kwamen lopen. Want er kon pas ingechecked worden van af 15.00 uur. Kortom een zeer klant onvriendelijk snauwende muts. Gelukkig maakt de omgeving alles goed en hebben wij genoten van de zee, de zon en de omgeving. De motel kamer was goed maar zeker niet zo goed als de Lodge in Monterey.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!