Dag 4, 5 en 6

Door W. Oosterwijk - A long time ago

Dag 4 aangekomen in Santa Barbara. Goed hotel The Sandpiper Lodge. Vriendelijke bediening en service en de kamers waren goed. Nog steeds staat bij ons de Lighthouse Lodge in Monterey op 1. Santa Barbara is een mooie en leuke stad en de hoofdstraat, Statestreet, is een mooie straat met veel winkels en leuke bezienswaardigheden. Verder is de haven met het strand ook een aanrader. Op het moment dat wij daar waren werd er wel het een en ander verbouwd. Kortom het bekijken waard allemaal. Dag 5 zijn wij gearriveerd in LA. Het Hotel is uitstekend en de service goed. Bij het arriveren konden we niet naar de wc of water gebruiken want er was een technisch mankement. Ook hier waren we te vroeg om in te checken maar daar maakte men helemaal geen probleem van. Overigens nergens met uitzondering van het hotel in San Simeon. Straks gaan we LA verkennen en ik ben benieuwd wat wij allemaal gaan zien.

Vandaag LA in geweest we hebben Venice Beach gezien en ik was er niet onderste boven van maar het is leuk om te zien. We zijn door Beverly Hills gereden, leuke huisjes :-) . Daarna naar Holywood Boulevard en daar rond gelopen en de bekende atracties gezien, the walk of fame, het Hollywood sign, etc. Leuk maar erg druk en zeer touristisch. Daarna naar de Farmers Market geweest en daar rond gestruind. Erg leuk stukje LA, met een markt en leuke winkels en een zeer gezellige straat.

Tweede dag in LA naar een shopping mall geweest. Een giga winkelcentrum met Macy's, Wallmarkt etc. Het was er vooral erg koel, buiten 35 graden. Veel gezien en natuurlijk het een en ander gekocht. Volgens kennissen moet het in Amerika goedkoop zijn. Wij hebben dit niet echt gemerkt, maar wij zijn dan ook niet van die prijs vergelijkers. ;-)

Zoals gezegd is LA een must see. Op de avond van dag 6 zijn wij naar Santa Monica geweest. Dit is dus echt een aanrader. De leuke straatjes, Santa Monica pier. Natuurlijk autoloze 3th street met zijn winkels en gezellige restaurants en op straat verschillende muzikanten die behoorlijk goed waren. Kortom een aanrader voor wanneer je in LA bent.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!