Wij blijven ons verbazen....

Door A. Hobbel op

Na weer een enigszins koude nacht reden wij donderdag nu een keer in colonne van de campground Estes Park naar Cheyenne, de hoofdstad van de staat Wyoming. Nadat wij onze campers geparkeerd hadden, zagen we een trein voorbij komen waarvan we de exacte lengte niet hebben kunnen inschatten. Wat nu Betuwelijn...., hier doen ze het even beter zeg. Misschien had de trein wel een lengte van 1 km. Na een rondrit in een excentrieke bus, genaamd Dazee, met een chauffeuse die zomaar actrice had kunnen zijn, werd ons alle wederwaardigheden van Cheyenne verteld. Willem had intussen zijn fel begeerde leren cowboyhoed gekocht. Hij lijkt nu echt op Buffalo Bill. Daarna bezochten wij het Old West Museum. Heel veel zeer goed en mooi bewaarde zaken uit het verleden van Cheyenne. Indrukwekkend. Onze campground in Cheyenne beloofde veel goeds. Want na alles geïnstalleerd te hebben, maakten wij ons op voor de zo hoog aangeprezen BBQ van onze campground. Het was in één woord heerlijk, maar de manier waarop......., dat was dus even anders wat we gewend waren. We konden terug zien op een heerlijke dag. Vrijdag zijn we via Fort Laramie gereisd naar Custer, jawel...in de staat South Dakota. Fort Laramie liet ons veel zien hoe vroeger in eerste instantie de pelsjagers zich hier huisden en later het Amerikaanse leger het fort in bezit namen. De campground French Creek is een  wat cowboy-achtige camping met een eigenaar die als cowboy in vol ornaat over de campground en het dorp flaneert. Inclusief pistolen en messen. Zaterdag hebben wij het Custer Statepark bezocht. Wereldberoemd is Mount Rushmore, wat is gerealiseerd door vele honderden mensen. Hoog in de rotsen zijn de hoofden van voormalige Amerikaanse presidenten ( Washington, Jefferson, Roosevelt en Lincoln) in de rotsen te zien. Ook weer indrukwekkend. Verder in het park genoten we van o.a. de in deze omgeving vermaarde Buffalo's (Bizons). Het was trouwens best een beetje spannend om met onze 3,7 meter hoge Campers door drie heel nauwe en maar 3,8 meter hoge tunnels te rijden. Maar het ging. Aan het einde van de dag maken wij ons op voor alweer de derde zondag in Amerika. Wat gaat de tijd snel. Namens ons allen, iedereen een goede en gezegende zondag gewenst.

(geschreven door Pieta en Willem).

Reacties

Ina

Wat een prachtige reis. Geniet er van want voor jet weet is het weer voorbij. Fijne zondag 😃

Riet

wat een mooie foto's, prachtig daar bij jullie, geniet ze!

Elly

Wat een belevenissen,mooi hoor,gisteren Poula nog ff aan de tel gehad,fijn om der stem ff te horen en dat het goed gaat,fijne zondag nog een geniet nog ff van jullie moe vakantie!!

Elly

Mooie!!

Aartjan, Renate en Zamo

Wat een heerlijke berichten! Fijne reis verder.

Mattie en Leo de Viet

Volgens ons zijn jullie nu aan de pareltjes bezig. Welke econoom zei ook al weer: Small is beautiful?
Tot en met Moab konden we de tocht uit herinnering, maar ook via onze documentatie in Icogne volgen.
Intussen zijn we van vrijdag op zaterdagnacht in Rhenen aangekomen. Deze week brengen de Flakkeeverhuizers de nodige dozen etc. De 14e juni worden onze spullen, voor zover niet nodig in een tijdelijke behuizing (waar dan ook) naar (nog onbekende opslag gebracht). De 20e dragen we Koerheuvelweg 13 over aan de nieuwe bewoners.
We volgen via jullie tekst en de foto's van de groep met veel belangstelling. Veel tijd om te reageren zal er de komende tijd niet zijn.
Alle goeds voor de rest van de reis. Geniet ervan. Hopelijk geen lekke banden etc. meer.
Met een vrolijke groet vanuit ons kikkerlandje.

Aleida

Wat een super mooie reis!!! Fijn dat jullie zo genieten.
Nog een fijne reis verder. Ik mag mo ook op vakantie.
Groetjes Rinus, hannah, aleida

Monique Slui

Wat een prachtige foto's!! Heb er een paar in de kantine van Fides gehangen. Geniet er van jullie allemaal. Groetjes van het personeel van FidesWonen...

Aart van Biert

Ziet er prachtig uit. Een overweldigende natuur die best wel indrukken zal achterlaten.

Peter Prins

Mooie foto,s en zo herkenbaar ook nog na 29 jaar .
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op de infodag in Zwolle op zaterdag 21 april!
Meer info en aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
10% korting op de huurdagen en all inclusive-pakket bij El Monte RV!
Bekijk prijzen & voorwaarden
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden