Wij zijn al over de helft!

Door A. Hobbel - 01-06-2016 15:45

Zondag. Een stralende dag! We konden uitslapen, want we hadden zaterdag ontdekt, dat we in Custer een kerk konden bezoeken. De dienst begon om 10.45. Zo vertrokken we met z'n tienen in 1 camper. Aad heeft vast gedacht, dat de politie 's zondags wel een ooggje dicht doet!!

Het was een baptistengemeente en we werden daar hartelijk welkom geheten door gemeenteleden en de pastor. Omdat het maandag Memorial Day was (herdenking van de oorlogsslachtoffers) was de dienst daar helemaal op gericht. Na het zingen, begeleid door trompetten en piano, werd er ook een Australisch gezin voorgesteld, dat hier te gast was. Ze hebben een prachtig meerstemmig lied tengehore gebracht. Echt heel mooi. Daarna nog een bijdrage van het kerkkoor i.v.m. de herdenking. De dominee memoreerde een aantal mensen en predikanten, die hun leven gegeven hadden voor de vrijheid. Daarna was zijn preek helemaal gericht op het werk van Jezus Christus, die zijn bloed gestort heeft voor de redding van zondaren. Het was een goede dienst.

De dag werd verder rustig en gezellig met elkaar doorgebracht op de camping in due zon. Fijn zo'n rustdag in de week.

Maandag was ons doel Buffalo, een stadje met een rijke geschiedenis. We hebben hier voor het eerst een heftige regenbui gehad. We vluchtten in een originele oude Saloon in een authentiek oud hotel, waar alles van vroeger nog intact was. Daar hebben we met elkaar veel plezier gehad en natuurlijk bisonvlees gegeten met wat geestrijk vocht.

Dinsdag vertrokken we naar Cody, een stadje dicht bij het Yellowstonepark, dat we de volgende dagen willen bezoeken. Het was een prachtige tocht. Onderweg rotspartijen, prachtige gezichten op de sneeuwbergen en veel zon. In Cody bezochten sommigen een openluchtmuseum, waar veel te zien was over her leven van de Indianen. Zeer de moeite waard. Anderen gingen nog een poosje de stad in. Er moesten  inkopen worden gedaan voor de komende dagen, want in Yellowstone kunnen we geen boodschappen doen en hebben we geen water, elektrisch enz., dus moeten we nu alles regelen, zodat we niet omkomen.

We zien uit naar morgen, want het belooft heel mooi te worden.

Een hartelijke groet weer van ons allen.

Geschreven door Teus en Anneke

 

 

 

 

 

Reacties

Ina 01-06-2016 16:39 {{button-39142}}

buutengeweun allemaele 😃

Judith vd Valk 03-06-2016 00:32 {{button-39184}}

Wat een leuk verhaal weer! :-) waanzinnig wat jullie allemaal meemaken. Geniet ervan, ik kijk uit naar het volgend verhaal!

Groetjes Judith

Peter en Ria Scheer 03-06-2016 13:47 {{button-39193}}

Hartelijk dank voor de berichtgeving en de interessante verslagen!We wensen jullie nog veel reisplezier en verwondering over al dit moois.Hartelijke groet aan Teus en Anneke ook.

Jan en Fenny Vis. 03-06-2016 23:44 {{button-39220}}

We lopen een beetje achter er was wat met de lapptop een paar dage kwijt geweest. Wat hebben jullie en hoop mooie dingen gezien. Wij genieten met jullie mee. En wat fijn dat jullie zo vriendelijk ontvangen zijn in de kerk en dat je dan een gevoel van eenheid hebt ondanks dat je uit een ander werelddeel komt.
Het ga jullie goed.

Kees, Sandra en kinderen Meerman 06-06-2016 07:48 {{button-39308}}

Heerlijk om jullie berichten te lezen!
We genieten er van.

Jaap en Nelleke 07-06-2016 12:39 {{button-39358}}

Wat een prachtige reis. het gaat nu opschieten. geniet ervan! Groeten

Jaap en Nelleke
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan