Laatste nieuwsbrief

Door A. Hobbel - A couple of years ago

New York, 15 juni 2016

Aan mij, Aad Hobbel, de eer de laatste nieuwsbrief te schrijven.

Donderdag morgen opnieuw vroeg op. Inmiddels zijn wel aan het ritme van vroeg op en vroeg naar bed gewend geraakt. Vandaag donderdag 9 juni hebben wij opnieuw een vrij lange reisdag van ca 450 km.We vertrekken met een stralend blauwe lucht van onze campground  in Bryce. Ook wel met een gevoel van moeten we nu al weg. Want ja... het was schitterend, niet alleen  Bryce, maar de hele reis. Maar dat hebben jullie op al de verzonden foto's natuurlijk al wel gezien.bij aankomst

Onderweg naar Leak Mead , opnieuw weer een nationaal park, merken wij dat de temperatuur steeds hoger oploopt, bij aankomst op onze, prachtig gelegen campground was het bijna 45 graden celsius. Er zit dan niets anders op dan de airco op volle kracht zetten en binnen blijven.
Wel jammer want niemand kon de energie op brengen om in deze warmte naar het prachtige leak Mead te wandelen . Gelukkig hadden wij van af de campground wel een prachtig uitzicht over dit schitterende meer.

Om alle restjes op te maken hadden wij voor deze laatste avond een BBQ gepland. Alhoewel het 's avonds om 8.00 uur best nog warm was, rond de 30 graden, was het heel gezellig en .... heel lekker.

Vrijdag 10 juni opnieuw op tijd vertrekken. Voor 11.00 uur moeten wij de RV's inleveren, Teus en Anneke bij Apollo en de rest bij Cruise Amerika.Het was opnieuw heel warm, maar ja dat kun je verwachten in een woestijnstad als Las Vegas.

Bij Apollo nam het inleveren van 1 RV meer tijd in beslag dan de 4 RV's bij Cruise Amerika.Gelukkig waren er geen problemen bij het inleveren.Wel moesten wij heel lang wachten op de shuttle en dat was wel heel vervelend. In de eerste shuttle werden 4 personen + bagage gepropt, werkelijk als haringen in een ton. Grlukkig was de 2e shuttle veel ruimer en de 3e hoefde nog mnaar 2 personen + bagage mee te nemen.

Op de airport van Las Vegas staan meer gokkasten dan desks voor het afhandelen van je bagage etc, en van de desks die er waren bleken er maar 2 te werken. Het duurde ruim een uur om onze bagage af te geven. Na door de security te zijn gegaan hadden wij nog tijd om samen koffie, of wat anders te drinken, en afscheid van elkaar te nemen. Teus en Anneke en wij vlogen naar JFK NY en de rest naar Amsterdam, waar ze allen gelukkig gezond en wel en vol van indrukken zijn aangekomen.

We kunnen terugzien op een schitterende veelzijdige reis. Wat is de schepping mooi en GROOTS. Hoe groot moet dan de SCHEPPER wel zijn. Wij hebben geen woorden voor wat we allemaal gezien hebben. Wij weten ook dat de duizenden foto's die wij gemaakt hebben slechts een flauwe indruk geven van de werkelijkheid , of was het een sprookje , wat wij mochten zien en ervaren.

Heel belangrijk ook, de sfeer in deze kleine groep was fantastisch, kon niet beter. Bedankt reisgenoten!!!!!!!

 

Hiervoor zijn wij 31 dagen op reis geweest.
Wij hebben 3862 ml/ 6179 km gereden.
Wij hebben 1550 ltr benzine verbruikt.
We hebben ca 28 uur gevlogen.
Wij zijn in 7 Staten geweest:
Nevada/Utah/Colorado/South Dakota/Wyoming/Idaho/Arizona.

 Tot slot;  hartelijk dank ook voor de vele hartverwarmende reacties op onze nieuwsbrieven.

Aad en Itie Hobbel

 

P.S Foto's volgen nog.

 

 

 

 

 

 

 

 

Itie en ik zijn met Teus en Anneke mee gegaan

 

 

 

Reacties

Elly Sprong-Lugtenburg A couple of years ago

het was fijn om jullie zo te volgen!
en ook dat een deel van de groep weer veilig zijn thuis gekomen,
en hoop dat jullie nog een fijne tijd mogen hebben met het weerzien van jullie kinderen,geniet er allen van !!

Ina A couple of years ago

Leuk om zo jullie reis te kunnen volgen.

Groetjes Leen en Ina

Fredrieke A couple of years ago

Ontzettend leuk om steeds jullie berichten te lezen en de prachtige foto's te bekijken. Goede reis terug!

Piet en Cokkie A couple of years ago

Hoihoi Aad en Iti en alle andere van de groep het was een plezier om op deze manier een beetje met jullie mee te "reizen". We wensen jullie een hele goede terugreis, en bedankt voor alle mooie fotos en leuke verslagen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan