Hoe het begon..

Door Bep-Dik-Dineke-Andre - A long time ago

Eerst even voorstellen.

Ons reisgezelschap bestaat uit twee echtparen, waarvan de dames Bep en Dineke twee zussen zijn, van het type “twee handen op een buik” Ze zijn het namelijk ALTIJD met elkaar eens. De beide echtgenoten Dik (van Bep) en André (van Dineke), zijn dit na 47 jaar wel gewend want zolang trekken wij al met elkaar op.

Het begon met stranddagjes, sinterklaasvieringen en korte vakanties met onze gezinnen, maar inmiddels is het gezamenlijke kerstdiner al sinds jaren een traditie geworden. Ook gaan we met zijn allen op wintersport. Inmiddels is de groep kinderen + aanhang en kleinkinderen al aardig uitgedijd naar 20+ personen

                           

Nu de kinderen zijn uitgevlogen trekken we er de laatste jaren ook weer regelmatig met zijn 4tjes op uit.  In 2011 maakten we een rondtrip met de camper in het zuidwesten van Canada en we denken nog met plezier terug aan deze prachtige reis.

Tijdens de reis plaatsten we bijna dagelijks een verslag van onze belevenissen in een blog. Uit de positieve reacties die we daar op kregen maakten we op, dat deze verslagen over het algemeen enthousiast werden ontvangen.

Dit heeft ons gestimuleerd om weer een blog op te zetten voor het reisverslag van de nieuwe camper reis die we zeer binnenkort gaan maken.

Dit verhaal begint in Oktober 2014.

De camperreis in Canada 2011  was voor ons zo’n groot succes, dat we dit concept graag nog een keer wilden herhalen.  West-Amerika en vooral de nationale parken aldaar staan deze keer op het programma.

Al in oktober van het vorige jaar boekten we deze reis. Toen wisten we nog niet dat het 5e kleinkind van André en Dineke tijdens onze vakantie geboren zou gaan worden. En ook niet dat de Euro minstens 20 dollarcent minder waard zou worden. Maar dit even terzijde…

Over een weekje hopen we aan te komen in Los Angeles….

We hebben inmiddels al aardig wat zaken voorbereid, maar de komende dagen moeten er nog heel wat puntjes op de I worden gezet.

De afgelopen tijd hebben we heel veel tips ontvangen van vrienden en kennissen die ook in dat gebied hebben gereisd en ze waren allemaal erg enthousiast. Dus dit geeft de burger moed. Ook hebben we (weer) een bezoek gebracht aan het kantoor van Tioga tours waar we opnieuw een aantal waardevolle aanwijzingen kregen.

Met al deze informatie en wat we zelf hebben gelezen hebben we onze rondreis gepland, maar tevens voldoende ruimte gehouden om het e.e.a. onderweg aan te kunnen passen.

             

En we hebben er zin in!

Maar nu snel verder met de voorbereidingen…. Binnenkort meer

Reacties

willemelsink@outlook.com A long time ago

Beste luitjes, ik zal de nodige leestijd reserveren om jullie te volgen. Vorige keer vertelde Andre zo nu en een "berichtje" te sturen. Inmiddels weet ik, dat, dat je hiervoor tijd vrij moet maken. Is niet erg en erg leuk. Veel plezier en kom gezond weer terug.

R&A A long time ago

Vanuit Delden (ov) wensen we jullie een prachtige camperreis toe. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen en de leuke verhalen. Veel plezier en goede reis. Liefs van Rien & Anneke

Floor van Veen A long time ago

Heel veel plezier,wel studeren onderweg,het is zo 31 oktober,geintje,goede reis

Wim en Sonja Kool A long time ago

Wat leuk We gaan jullie zeker volgen Alvast heel veel ( voor) plezier

Cees en Dineke A long time ago

Alvast een hele mooie reis toegewenst. Het wordt fantastisch. We vinden het leuk om jullie te volgen. In 2007 hebben wij deze reis ook met een camper gedaan, zijn toen gestart in San Francisco. Door jullie te volgen herbeleven we deze mooie reis. Geniet er samen van. Hartelijke groet,Cees en Dineke

Jose A long time ago

Lieve luitjes.
De voorpret is nu al leuk! Dat wordt weer genietten we reizen mee.Heeeeeeel veel plezier😍😘🚙

jan kramers A long time ago

Wat leuk dat je ons mee laat genieten van jullie reis. Ooit waren we het ook van plan maar het is er nooit van gekomen. Laat je niet beroven en kijk goed uit. Goede reis en een behouden terukomst. Veel plezier!

CenT A long time ago

Adre Dineke Bep en Dik heel heel veel plezier samen en geniet van dat alles wat je tegenkomt.
Cor en Tineke

Marijke en Henk A long time ago

Wat leuk dat we weer "mee mogen reizen". We wensen jullie een hele mooie reis. Geniet van alles. We kijken alvast uit naar jullie 1e blog.
Heel veel plezier de komende weken.

Miriam Ruud en Dieuwke A long time ago

Heeeel veel plezier samen op juillie fantastische reis!!!

ed mook A long time ago

leuk dat ik mag mee genieten van jullie reis.

Truus zoetelief A long time ago

Neem je de recepten mee! Ze kunnen van pas komen💋

Jan en Janny A long time ago

Maak er mooie reis van en we zullen met jullie meegenieten.
Heel plezier en genieten maar!!

Regien & Gerard Dölle A long time ago

Heel veel plezier en een mooie reis gewenst!

Bettie Hall A long time ago

Heel veel reis plezier allemaal.

Nanda Witteman A long time ago

Hallo luitjes in dat verre America,

Bedankt voor jullie feliciaties met mijn verjaardag, zo snel het lijkt wel of jullie nog in HHW zijn. Geniet van alles het lijkt me geweldig, om zo'n reis te maken, maar dat zit er niet in want Leo houd niet van kamperen.

Groetjes Nanda

Ko ria kuiper A long time ago

Een prachtige reis in het vooruitzicht!
(Uit eigen Ervaring!)
Daarom leuk om het te volgen en weer een beetje te herbeleven.
Geniet ervan!
Hart groet Ko en ria
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.