5 okt. 2015 Dagje Morro Bay en zee

Door Bep-Dik-Dineke-Andre - 06-10-2015 03:30

Het is prachtig weer en ons schema laat toe dat we hier een dagje blijven hangen. We staan wat later op dan gebruikelijk. We ontbijten op ons gemak en de dames draaien een wasje op de camping. 

Onze camping is vlak achter de duinen aan zee, maar binnen 10 minuten lopen we naar de ingang van de baai, waar de havens zijn van de kustwacht, de vissersschepen en er liggen enkele tientallen zeil jachten op de rede. Al met al een oogstrelend geheel, ware het niet dat een grote elektriciteit centrale aan het begin van de baai het totaalplaatje een beetje bederft.

Maar afijn, kennelijk moet men dit voor de vooruitgang over hebben. Verderop zijn een paar visrestaurantjes en wat shopjes met souvenirs. We kopen een overheerlijke cappuccino en we drinken deze op een terrasje met uitzicht over de baai, met op de achtergrond nog steeds de “Morro Rock”. In de baai drijft een plateau, helemaal vol met zeehonden (of zijn het zeeleeuwen of olifanten, we weten het niet meer…)

En, zoals bijna altijd, zijn er weer leuke dingen te zien op straat. Die volkswagenbus bijvoorbeeld (nee geen diesel). Wat een plaatje.

 

De middag brengen we gedeeltelijk door op ons strand voor de deur.  Dik gaat als enige weer het water in. Het is kostelijk om te zien hoe vogels (we vinden ze op grutto’s lijken) hun voedsel oppikken van het strand. Steeds als er een golf komt rennen ze terug het strand op om later weer richting zee te lopen om de slakjes en dergelijke op te pikken.  

 

We lezen wat en André (jazeker!) oefent op de muziek en de teksten voor de show, die binnenkort met zijn koor zal worden uitgevoerd.

        Graag willen we meteen deze gelegenheid even aangrijpen om reclame te maken. Op 31 oktober a.s. brengt de Heart Of Holland Chorus (Het geweldige koor waar André lid van is) de spectaculaire show: “Halloween-Under The Moon” Reserveer kaarten! Je zult er geen spijt van krijgen. Kijk voor meer informatie op: http://www.heartofhollandchorus.nl Doen hoor!!

Al met al een zeer relaxte vakantiedag die geld als opmaat voor morgen..In de buurt van Santa Barbara..

Wordt vervolgd..

Reacties

Frans en Truus 06-10-2015 08:38 {{button-36257}}

Helaas moeten wij ook deze keer weer ontbreken op het concert van Andre. Truus en ik hebben vaak als Andre zoiets heeft. Ook nu, wij hebben de generale repetitie van het Oratoriumkoor in Schagen. Requiem van Mozart.

Verder alles goed hier.

We lezen jullie berichten elke dag. Leuk! en Knap dat jullie dat zo trouw doen.

Miriam Ruud en Dieuwke 06-10-2015 08:55 {{button-36259}}

Wat mooi allemaal elke keer weer fantastisch om die prachtige verhalen te lezen en natuurlijk de geweldige foto,s daarbij. De meiden zijn echte fotomodellen!!!!

Leo 06-10-2015 09:44 {{button-36260}}

Mooi dat strand verhaal en die VW je zou hem zo meenemen. En geen handel voor jullie of zit de RV al vol.Op naar Santa Barbara waar ze ook een liedje van hebben gemaakt!

floorvan veen 06-10-2015 10:05 {{button-36261}}

Zeg het tegen alle Amerikanen die je tegen komt,hebben we zeker een volle bak

ceesenwilly 06-10-2015 17:07 {{button-36264}}

Heerlijkdatlekkereweerdaarenlekker
aanhetstrandzitten.genietenvanhet
uitzichtendieprachtigebaaiendie
apparteMorrorock.doei
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan