Nog maar 12 dagen!

Door Ed en Jolanda Bakker - A long time ago

De koffers zijn uit de kast gehaald en afgestoft. De eerste spullen worden klaargezet. Nog 12 dagen voor de boeg en de voorbereidingen zijn begonnen. Alles verzamelen wat we nodig hebben. Natuurlijk kunnen we daar alles kopen, maar dan heb je gelijk spullen voor een jaar ingeslagen. Kleine verpakkingen kennen ze niet in de USA. Het is veel makkelijker om vanaf hier iets in de koffer te stoppen wat weinig weegt. Zo is mn koffer ook weer gevuld. 

Zoals altijd ga ik natuurlijk weer goed voorbereid op reis. Ik heb Google maps volledig bestudeerd en de weg naar San Diego kan ik inmiddels dromen. Dit heb ik nodig als ik Ed onderweg kwijt raak (je weet maar nooit). Bovendien heb ik een kastje bij me die onderweg tegen mij praat en (hopelijk) de weg wijst. Helaas heb ik vervelende ervaringen met (stupid) Susan, dus heb ik nu (handy) Harry op mijn dashbord. Gelukkig heb ik nog even de tijd om een sterke band met hem op te bouwen.

Ook mijn blog staat weer klaar. Ik hoop dat wij weer genoeg gaan beleven om een gezellig verslag te kunnen maken met de dingen van de dag. Mochten jullie ons belevenissen niet willen lezen, dan hoor ik dit graag zodat ik je van de maillijst af kan halen.  Tot 13 november!

Reacties

Ria de Jong A long time ago

Gevonden Hoera, veel plezier
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!