It never rains in California??

Door Ed en Jolanda Bakker - A long time ago

15-11-2015

IT NEVER RAINS IN CALIFORNIA????

 21c°

Volgens mij klopt er hier iets niet. Wij worden wakker gemaakt door wat getik. Wat???? Regen???? Iedereen is hier nu aan het dansen. Ze zitten hier te springen om regen, alleen wij niet!!! Nou ja, het valt allemaal reuze mee. Er komt een kleine koufront onze kant op met wat regen. Dat wordt geen stranddag vandaag, maar zo af en toe piept de zon er even tussendoor en de temperaturen zijn aangenaam.

Vanmorgen eerst naar de kerk geweest, het is tenslotte zondag :-). Wat een bijzonder exemplaar. Wij hebben al veel kerken gezien maar deze vind ik er zelfs een beetje griezelig uitzien, maar ’s avonds is die prachtig. Het ligt op een heuvel en is dan geheel verlicht. Je kunt m al van ver bewonderen. De kerk is gebouwd door de Mormonen, The Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints. 

Na deze wonderlijke kerk zijn we weer naar de kust teruggereden en hebben daar de mooie kustroute gereden.  Je vindt hier schitterende strandjes omringd door prachtige kliffen. De zee begint al behoorlijk ruig te worden, waardoor het prima weer is om te (kite)surfen.

En ja hoor, ik tref het weer. Ik loop naar de auto om in te stappen en bedenk me dan opeens dat deze binnenkant er ineens heel anders uitziet en het zelfs erg "kruidig" ruikt. Ik schrik en denk dat er is ongebroken, maar toen zag ik meer waterflessen en etensresten liggen. Kijk op de achterbank en zie opeens hele andere spullen liggen. Ik kijk nog eens naar de sleutel in mijn hand en zie nu dat het een hele andere auto is. Hoe heb ik dit nu weer gedaan??? Gelukkig lag het dit keer niet aan mij maar aan die andere mensen. Zij hadden gewoon de deur open gelaten met hun hele hebben en houden erin. Hoe stom kun je zijn!!!!

Omdat we nog geen strandstoeltjes hebben kunnen bemachtigen gaan we weer op zoek. Dit blijkt geen makkelijke taak te zijn, daar het zomerseizoen is afgelopen. Gelukkig vinden we nog een winkel, waar we mooie stoeltjes hebben kunnen kopen voor een prikkie. Rekenfoutje van het meisje achter de kassa. Ed zei nog dat het bedrag niet klopte, vervolgens hebben wij haar er nog op geattendeerd dat het om 2 stoeltjes gaat waarop ze zei "oh ja" en er vervolgens nog keer een korting er vanaf haalde. Mazzel! Dat scheelt een hoop geld!!

Omdat het steeds donkerder werd zijn we maar doorgereden naar de Outlet. Gelukkig nog wat kunnen kopen voordat het met bakken uit de hemel kwam. Tot mn  volgende blog! 

Voor meer foto's; bekijk dan onze website.

 

Reacties

Henk A long time ago

Altijd goed om op zondag naar de kerk te gaan :) hi hi volgens mij bedoelde je mormonen ipv hormonen ... kijk je wel uit welke kerk je binnnen wandeld . nog een hele fijne reis verder

Jolanda A long time ago

Whahaha bedankt voor de tip Henk! De vermoeidheid heeft toegeslagen. Na ons bezoek is Ed nog steeds een beetje onder de indruk van dit alles. Afwachten maar :-).

Monique/MINImo A long time ago

Ja hoor ......ECHT iets voor jou JoJo
In de verkeerde auto stappen. Geweldig.
Ik had je gezicht en je reactie graag
gezien ( grinnik)

Enne even terug te komen over dat regenachtige weer in combinatie van ONZE Els is bij deze van debaan hoor Jolanda.
Het arme meisje is niet eens mee dusssss
Zou t soms aan jou liggen 😜🙄
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!