Balboa Park

Door Ed en Jolanda Bakker - 18-11-2015 18:52

17-11-2015 - 19c°

Helaas beginnen wij de dag weer zonder internet. Vanmorgen heel vroeg werkte het even maar dat was snel over. Nog even geprobeerd om een goed gesprek te krijgen met onze kleindochter, maar helaas werd dit steeds verbroken. Ik hoop dat het snel weer wat beter werkt.

Maar goed, het zonnetje schijnt, de lucht is weer strak blauw en de wind is gaan liggen. Vannacht was het wel erg koud. Dan koelt het erg af in de camper en heb je een extra deken nodig. Verwarming aan en snel weer terug het bed in. Rond 09.30 is het nog steeds koel buiten dus besluiten we eerst het Balboa Park te bekijken. Een mooi park met 15 musea, mooie tuinen en de San Diego Zoo. Een must-see van San Diego.

Het park bestaat uit prachtige oude gebouwen, terrasjes, restaurantjes en plekken waar je gewoon lekker kunt gaan zitten om te genieten van de zon. Na een heerlijke wandeling door het park werd het tijd om door te rijden naar het strand. Lekker een paar uur kunnen genieten van de zon. We liggen op een mooi wit, bijna verlaten strand, tussen de kliffen en schitterend helder water. Het moet alleen iets warmer worden voor dat ik de zee in ga. Zelfs alleen al met mijn voeten in het water raak ik onderkoeld! Ik vrees dat ik zo niet ga snorkelen en zwemmen tussen de zeehonden met de Gopro. Na een paar uurtjes op het strand begint de wind weer iets aan te trekken. Goed weer voor de surfers. Wij hebben dan ook vele surfer dudes voorbij zien komen. Mooi gezicht om te zien :-)

Na het strand zijn we heerlijk bij de camper gebleven. We hebben allebei geen zin meer om weg te gaan. Lekker niets doen. Heerlijk!!! Tot morgen! 

NB: het blijkt dat het internet er helemaal uit ligt! Ze zijn er hard mee bezig om dit probleem op te lossen. Meer foto's en update's volgen zsm.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan