Stranddag

Door Ed en Jolanda Bakker - A long time ago

18-11-2015 - 21c°

 

Gelukkig, we zijn weer in de lucht. Het heeft wat tijd in beslag genomen en we zijn er nog niet, maar het internet werkt weer een beetje. Weliswaar erg langzaam, maar je kunt niet alles hebben. Na een, wederom, koude nacht warmt het als snel op met het zonnetje. De lucht is weer strak blauw en het is windstil. Heerlijk!!! Het beloofd weer een mooie dag te worden. Voordat we naar het strand gaan, besluiten we toch eerst even de site bij te werken bij Starbucks omdat we niet weten wanneer we weer op internet konden. Heerlijk om 09.30 uur buiten op het terras, in het zonnetje met een heerlijk beker koffie erbij alles online zetten is beslist geen straf.

Vandaar door naar het strand. Voordat we naar het strand gaan rijden we eerst naar Mt Soledad National Veterans Memorials. Hier staat. op een heuvel, een mooie Memorial Wall. In dit park heb je een schitterend 360° rond een overzicht van San Diego. Een must-see van La Jolla. Daarna naar de La Jolla Shores gereden. Een mooi breed strand. Drukker dan het strand van gisteren. Ook hier wordt volop aan watersport gedaan. Van heel jong tot zeer oud. Ze zouden hier niet raar van op te kijken als ik nog een paar surflessen zou nemen. Maar kijken naar de surf dudes is ook erggggg leuk! Ook veel meiden zijn hier aan het surfen. Stoer!!!

Ik lees hier wel op de borden dat de zeeleeuwen het ook gezellig vinden om samen met de snorkelaars en duikers te zwemmen. Het is bijna een uitdaging om te gaan snorkelen, alleen het koude water blijft me toch tegen houden. Maar ..... misschien morgen. Vandaag al weer wat langer is het water gestaan :-)

Vanavond nog even gezellig het dorp gewandeld en de eerste galerie van National Geographic bezocht. Daar hangen foto's waar menig fotograaf jaloers op zou worden. Van dit soort foto's kan ik alleen van dromen. Tot morgen (hoop ik).

Reacties

Lex A long time ago

Maak eens wat meer foto's van die SURF DUDES!!!!

Monique/MINImo A long time ago

Ik zou zeggen gewoon DOEN die
surflessen Jolanda.
Hebben wij dames er ook nog iets aan als je terug bent.
Want t eerst volgende meidenweekend ga jij het aan ons leren TOCH!!!!
Lijkt me ECHT gaaf.
Alle spieren worden aan t werk gezet dusssssna zo'n weekend zijn we dan weer helemaal in shape😜🤗

Els A long time ago

Ga toch lekker snorkelen, Jo!😂🐋⛄️

Ed en Jolanda Bakker A long time ago

Vandaag nieuwe poging Els en Monique! Komt voor elkaar Lex! Ik heb ook aan jou gedacht😄

Theo A long time ago

JO doen die surfers. Ed maak jij dan foto's 🙄🤓

Theo A long time ago

Sorry dikke vingers SURF LES
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!