Laatste dag in San Diego

Door Ed en Jolanda Bakker - A long time ago

19-11-2015 - 27c°

Ons laatste dagje in San Diego. Lekker vroeg op. Het zonnetje is weer volop aanwezig. Het wordt vandaag een warme dag en gaan weer een lekker naar het strand. Maar we gaan eerst naar de Childeren Pool. Dit is “de” plek om met de zeeleeuwen te zwemmen en te snorkelen. Maar ….. helaas, dit gaat m niet worden. Ze zijn de boel aan het verbouwen en alles is afgezet. Gelukkig lopen er meer paden en kunnen we alsnog naar het strand. Vol goede moed naar de zeeleeuwen.  Ook hier zit het niet  mee. Het strand is geheel afgezet en we mogen hier niet snorkelen en zwemmen. Zoooooooooo jammer nou. Ik had de Gopro al omgebonden om het water in te duiken, whahaha. Maar ik laat dit natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Ik ben alsnog de pier opgeklommen om bij de zeeleeuwen te komen en heb gelukkig nog wat foto’s van ze kunnen maken.

Dan toch maar naar het strand waar we gisteren zaten. Ook niet erg. Er valt genoeg te beleven en te zien. Nou heb je wel eens van die dagen dat alles tegen zit. Vandaag heb ik zo'n dag. Ook de surflessen vallen in het water. Alles is volgeboekt vandaag, ahhhhhhh bommer :-(!  Omdat ik me toch niet wil laten kennen ben ik wel de zee in gegaan. De ijspegels hingen aan mn neus toen ik de zee uit kwam. De baywatch stond al paraat om me weer een kleurtje te geven. Alles over om met de zeeleeuwen te kunnen zwemmen. Die ben ik overigens niet tegengekomen. Waarschijnlijk hebben ze mij uit zitten lachen. Waarom zou je gaan zwemmen als je in het warme zonnetje kan zitten. En dan die golven!  En hoog dat ze waren!!! Gelukkig brand het zonnetje goed, dus ik was snel weer op temperatuur.

Na een heerlijk dagje strand sluiten we de dag af in het Gaslamp Quarter. Deze wijk hadden we nog niet bezocht. Deze wijk is vooral ’s avonds erg gezellig. Veel leuke restaurantjes en gezellig verlicht. Wij hebben heerlijk buiten op het terras bij The Cheese Factory gegeten. Wij zijn het er over eens. San Diego is een hele leuke en sfeervolle stad met mooie stranden.  Een echte aanrader. Wij komen zeker terug! Tot morgen!!

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!