Escondido

Door Ed en Jolanda Bakker - A long time ago

20-11-2015 - 28c°

Vandaag  hebben wij San Diego  verlaten en reizen we verder het binnenland in naar Escondido. Het ligt ongeveer 1,5 uur van San Diego af, maar weer een andere omgeving. Het zonnetje schijnt weer volop en het wordt lekker warm vandaag.

Rond 10.30 uur vertrokken richting All Seasons RV Park. Het eerste stuk van de rit liep langs de kust. Soms met mooie uitzichten. Langs deze route hebben we kunnen genieten van honderden mensen die 3 dagen aan het wandelen zijn voor Pink Ribbon tegen borstkanker. Iedereen was prachtig uitgedost in het rose!!

Daarna de laatste kilometers landinwaarts gereden door de bergen. Bij aankomst op de camping hebben een mooie plek aangewezen gekregen aan het meer. Dat wordt genieten. Helaas is ook deze keer het internet weer erg slecht. De rest van de middag heerlijk voor de camper in het zonnetje genoten van het uitzicht. Aan het einde van de middag nog even naar Carlsbad gereden om de stranden hier te bekijken, maar dat zal geen probleem  zijn.  Tot de volgende blog!

Gelukt!!! Extra foto's staan op mijn website!

 

 

Reacties

Marijke A long time ago

Prachtige foto's. Blijf lekker genieten. Hier is het echt Sinterklaas weer 😵

Ed en Jolanda Bakker A long time ago

Oh .... mijn pepernoten vergeten!!! :-)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!