Malibu Beach RV Resort

Door Ed en Jolanda Bakker - A long time ago

25-11-2015 - 18 c°

Vannacht heeft het een tijdje geregend. Lekker voor de planten, want die hebben het nodig, maar het heeft ons wel even een tijdje wakker gehouden. Blijft wel een gezellig geluid. Vanmorgen weer alles ingepakt en Escondido verlaten. Op weg naar Malibu. Spannend rijden door Los Angeles. But I did it!!! Whoop, whoopp!! Rond LA was het wel erg druk maar appeltje eitje, whahaha.

Rond 12 uur aangekomen op de camping. We krijgen een hele mooie plek aangewezen. Vrij hoog met uitkijk op de oceaan. Hier houden we het de komende dagen wel vol.

Helaas waait het behoorlijk maar we kunnen toch nog even lekker buiten zitten. De golven zijn mega hoog en langs de kust worden er waarschuwingen geven bij hoogwater. Dit heeft te maken met de stand van de maan (vol), waardoor er wateroverlast (flooding) plaatsvindt. Waar wij een week geleden bij La Jolla aan het strand lagen is er bij hoogwater geen strand meer. Parkeerplaatsen zijn zwembaden geworden en golven slaan tegen de huizen aan. Met andere woorden, gevaarlijk weer dus. Gelukkig staan wij hoog en droog!!

Later in de middag nog even naar de outlet gereden. Heerlijk kunnen shoppen met mega kortingen, Morgen is het Thanksgiving en begint aan het eind van de middag al "Black Friday".  Het begint steeds vroeger. Twee jaar geleden was het nog vanaf 00.00 uur, nu gaan de winkels al vroeg in de avond op Thanksgiving open. Alles om maar winst te draaien. Het mooie van het hele verhaal is dat de meeste winkels hun prijzen op woensdagavond al aangepast hebben. Veel winkels hebben 40 tot 60% kortingen op de gehele voorraad. Dat is nog een leuk winkelen zonder platgelopen te worden. Tot morgen!

 

Reacties

Monique/MINImo A long time ago

Sla je slag in de outlet,
Leeg kopen die hut.
En van iedere aanwinst een leuke modefoto
Zodat wij mee kunnen genieten van jullie
Mooie / leuke/ hippe aankopen 😍
Veel plezier met shoppen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!