Laatste dagen in Malibu

Door Ed en Jolanda Bakker - A long time ago

28 en 29-11-2015 - 19 c°

De laatste 2 dagen hier hebben we heerlijk ontspannen doorgebracht. Lekker in het zonnetje gezeten en gekeken hoe de camping leeg liep. Het Thanksgiving (lang)weekend is afgelopen en iedereen gaat weer richting huis. Wij niet. Vertrekken morgen pas. Wij zijn de enige nog over die op de hoogste plateau zitten en hebben nu helemaal een million thousand dollar view! Van links naar rechts volledig uitzicht op de kust. Wat hebben wij hier van genoten vandaag! 

Gisteren nog een uitstapje naar Malibu Lagoon State Beach gemaakt. Helaas weer het lage water (tides) gemist, maar desondanks was het er geweldig. Een prachtig gebied met een nog mooier strand.

We zijn er vandaag achter gekomen dat dit het gebied is wat gebruikt werd voor de opname van "Two and a half man" (comedy). Helaas is het niet mogelijk om de huizen aan de voorzijde te zien, tenzij je op je plankje voorbij vaart. 's Avonds nog even een bezoekje aan de Del Amo Mall gebracht. Deze is nu volledig geopend, na renovatie. Wat een mooie grote mall is dit. Modern, veel zitplekken en veel, heel veel winkeltjes. Heerlijk om hier te shoppen!

Vanmiddag nog even hier de canyon ingereden. Wat is het hier toch geweldig mooi. Vele s-bochten hoog de canyon in met prachtige uitzichten en diepe afgronden. En ..... omdat het zondag is hebben we vandaag een tempel bezocht. Midden in de canyon staat echte een Hindu Tempel. Dit is nu niet iets wat je hier verwacht. Zeer indrukwekkend, al de offers die hier worden achtergelaten.

We hebben hierna de zon op het hoogste punt van de canyon onder zien gaan. Om stil van te worden. Vanavond alles ingepakt. Morgen leveren we de camper in. Het waren 2 heerlijke weken. We hebben ervan genoten om op deze manier een strandvakantie te houden. Las Vegas here we come!!!

Meer foto's staan op de website!

Reacties

Monique/MINImo A long time ago

Ohhhhh kom op ff crawlen Jolanda.
Fotocamera in een onderwatertas en op je rug
mee enne.........
hup hup splesch spetter spatter richting de huizen van two and A half man en een fotootje maken.
Leuk voor Robbie
Gewoon ff DOEN🙄

Jolanda A long time ago

Ik had het echt gedaan als Ed weer eens niet! vergeten was zn gopro mee te nemen. Maar ja, hebben we nog wat in 't verschiet. Moeten we nog eens een keer voor terugkomen😁👍
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!