Christmas Lights

Door Ed en Jolanda Bakker - A long time ago

04-12-2015 -21 c°

Wakker worden met het zonnetje, dit hebben wij de laatste weken meegemaakt. Het valt dan zwaar tegen als, op de laatste dag dat we naar het strand kunnen, de zon niet schijnt. Mag ik even klagen? Zijn ze helemaal gek geworden? Dit is niet wat ze hadden voorspelt. Voor het eerst sinds we hier zijn zitten ze er echt naast. Partly cloudy is toch heel wat anders dan cloudy!! Wat zullen we gaan doen. Wel of niet naar het strand. We besluiten eerst te gaan ontbijten, daarna nog wat boodschappen halen en koffie te drinken. Rond 11.00 uur is het zonnetje nog nauwelijks te zien, maar we zien boven Malibu de lucht opentrekken. Dus ... stoute schoenen aan en toch maar naar het strand. Natuurlijk zijn wij de enige gekken die op het strand gaan zitten, maar gelukkig volgen er snel meer. Rond 12.00 is de lucht strak blauw en is het weer heerlijk in het zonnetje. Toch nog even bijkleuren. De zee is prachtig en de golven worden steeds hoger. Mooi voor de foto's!

Terwijl ik bijna meegesleurd wordt door de golven, je moet toch wat over hebben voor een mooie actie foto, zie ik opeens dat er op het strand een echte fotoshoot wordt geschoten. Die fotografe heeft het tenminste gemakkelijk. Geen wilde zee en genoeg hulpjes.

Natuurlijk is gewoon liggen op het strand voor mij niets. Altijd aan het kijken of ik nog wat walvissen en dolfijnen kan spotten. Ineens zie ik wat bewegen in het water. Gelukkig ziet Ed het ook, alleen kunnen wij niet ontdekken wat het is. Waarschijnlijk geen walvis want we zien geen waterspuiten, maar we zien ook geen vin van een dolfijn. Tot op heden hebben wij geen idee wat het is geweest maar we hebben in ieder geval wel iets zijn zwemmen! Toch nog wat gespot.

Aan het einde van de middag nog even naar de pier gewandeld om de zonsondergang op de foto te zetten. Het mag gewoon niet lukken vandaag. Alle dagen schitterende avonden, vanavond bijna tot geen kleur in de lucht. Jammer, maar we kunnen niet alles hebben. Vanaf de Pier zijn wij naar Third Street gelopen. Gisteren zijn de Christmas Lights aangegaan dus is het weer gezellig aangekleed. Overal klinkt weer kerstmuziek.De sfeer is gelijk weer heel anders. Elke winkel is weer mooi versierd. I love Christmas!!

Ook vanavond weer lekker buiten kunnen eten. Wat een mooie afsluiter van de vakantie. Vanaf morgen gaan we weer terug naar de kou. 

 

Reacties

Yvon A long time ago

Het was weer leuk om jullie te volgen. Jo je maakt prachtige foto's👍 Goede reis en save flight. Xx

Jo A long time ago

Thanks👍

Els A long time ago

Genoten van de verhalen en foto's!
Alvast goede reis terug en gauw tot ziens👋

Ed en Jolanda Bakker A long time ago

Thanks Els, gaat lukken!👋🏼👍🏻

Kim A long time ago

En nu weer lekker naar huis toe:)!!

Jo A long time ago

Nog een pasr uurtjes wachten en dan is het knuffeltijd😁💋

Theo A long time ago

Goede terugreis 🛫

Theo A long time ago

Goede terugreis 🛫
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!