Alles weer het oude

Door Ed en Jolanda Bakker - 08-12-2015 22:00

 

08-12-2015

Alles is weer het oude. Het huis staat er nog. Weer vroeg uit bed, naar de trein en weer hard aan het werk. Het lijkt wel of we niet zijn weggeweest, behalve dan dat wij een lekker kleurtje hebben. Nu nog wel. Voor je het weet is dat ook weer weg. Het was weer een heerlijke vakantie, lekker uitgerust. Wij kunnen er weer een paar maanden tegenaan. Maar ...het is ook weer heerlijk om met het hele gezin weer gezellig aan tafel te zitten en genieten van de verhalen die zij hebben. En het weerzien ons kleine meisje was natuurlijk ook helemaal top. 

De reis naar huis is was prima. Wat meer beveiliging en meer controle. Zelf ik werd er dit keer uitgepikt. Alle toeters en bellen gingen af. Bijna helemaal uitgekleed maar ze konden niets vinden. Het vliegtuig kwam te laat binnen, dus ook met vertraging vertrokken maar op tijd binnengekomen. Wij hadden de zuidwesterstorm mee. Verder een zeer vervelende dame achter mij die steeds aan de stoel zat te trekken, maar als je jezelf in een schommelstoel waant kun je hiermee lekker slapen. Een steward die volgens ons zijn tweede vlucht maakte en alles uit zijn handen liet vallen (zenuwen?) maar ook hij moet het vak leren. Als je dan eindelijk bij de bagageband je kleinkind ziet, aan de andere kant van het raam, en je dan een dikke lach van herkenning geeft is alles weer vergeten!

Ik hoop dat jullie veel leesplezier hebben gehad en al uitkijken naar onze volgende reis naar Canada. Tot dan!

 

 

 

 

Reacties

Monique/MINImo 08-12-2015 22:30 {{button-36511}}

Welkom thuis schatjes
Ik heb weer genoten van jullie gezellige vakantie verhalen en de prachtige foto's 😄

lex 12-12-2015 06:18 {{button-36512}}

hoi Jolanda en Ed
ik heb weer vreselijk genoten van jullie reisverslag!!!

Helaas zit ik niet meer met Ed op de afdeling.

mis hem en zijn fijne collegialiteit

groetjes

lex

Ed en Jolanda Bakker 12-12-2015 10:52 {{button-36513}}

Fijn te horen dat jullie het weer leuk vonden!

Jammer Lex, Ed zal je ook missen hoor! Jammer, maar misschien in de toekomst weer. Ik laat je wel in mijn lijst staan, zodat je ons kan blijven volgen! Altijd gezellig, houden we tenminste nog iets contact!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan