Wij zijn er bijna

Door Anneke & Rinus - A long time ago

Vandaag langs de Skagit river richting Seatlle maar om toch even wat van de Pacific te proeven even naar LaConner en het Swinomish Channel gereden waar we in een baai konden genieten van de zilte lucht en de oceaan. Omdat aan de zuidkant van Seattle de camping en de luchthaven ligt zijn wij met de camper van de Interstate afgegaan en Seattle ingereden op zoek naar de Waterfront moet kunnen dacht ik was ook maar 20 miles. Hebben daar wel 2 uur over gedaan, langs de autoboulevards en shopping malls van Seattle. Ongeloofelijk alles is hier dus geconcentreerd langs een 4 baans weg. Toen we uiteindelijk aan de waterfront aankwamen kon je natuurlijk de camper nergens kwijt. Dan toch maar naar de KOA in Seattle south waar keurig een plek voor ons was gereserveerd. We hebben de koffers ingepakt en de camper voor zover dat moest schoongemaakt en zijn toen op weg naar Seattle gegaan eerst met de bus 20 min en daarna 30 minuten met de trein om in Seattle downtown aan te komen. Vanaf het centrum naar de Waterfront gewandelt en daar heerlijk gegeten. Oesters, Crab en verse grote garnalen met een flesje witte wijn erbij op pier 57. Super, ze kunnen het dus wel die yanks. 

Morgen koffers naar Hotel brengen, Camper naar Road Bear en als het goed is hebben we de middag en de avond nog voor een 2e rondje Seattle. Dan dinsdagmorgen rustig opstaan ontbijtje en naar de luchthaven waar we om 10.30 worden verwacht voor alle formaliteiten. Om 13.40 hopen we te vertrekken naar Amsterdam waar we dan woensdag om 8.40 aankomen. Met een beetje goede wil kunnen we dan rond het middag uur weer in Tynaarlo zijn.

Dank voor jullie berichten en gauw tot ziens.

Reacties

Ingrid Boschman A long time ago

Wat hebben jullie een geweldige reis achter de rug! Een rustige en veilige terugreis gewenst en we kijken uit naar de foto's en spannende verhalen begin juli!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!