maar nog niet helemaal

Door Anneke & Rinus - A long time ago

Het inleveren van de camper verliep vlotjes en na enig heen en weer gebel kreeg ik ook de 125 dollar terug die ik uitgegeven had aan een RV monteur in Estes Park. Goede club die Road Bear en bij een volgende gelegenheid ga ik zeker naar ze terug. Het afleveradres is vlak bij een light rail station en we hoppen zo op de trein naar het centrum. Omdat gistermiddag Pike's Fish Market al dicht was gaan we vanochtend naar deze beroemde plek. Ooit heb ik als manager geleerd dat je naar je klanten moeten toegaan, in contact met ze komen en met ze praten om ze te verleiden van je diensten gebruik te maken. Een van de vele management concepten is hier ontwikkeld en in praktijk gebracht en het werkt nog steeds. Medewerkers voor en achter de counter en het publiek wordt vermaakt en verleid om hun waren te kopen. Veel geroep over en weer en de vissen vliegen door de lucht. De salesman staan voor de counter, ze maken met iedereen contact en een sale wordt telkens opnieuw geviert.

In de middag in de rij gaan staan voor de spaceneedle want dat mag je toch niet hebben gemist. Het zicht is niet optimaal maar de contouren van mount Rainier zijn te ontdekken evenals die van Mount Baker en de North Cascades. Het opstijgen en landen van watervliegtuigen is een leuke afleiding op de 520 feet hoge spaceneedle.

Terug naar down town en een biertje drinken bij het Hard Rock café. We ontdekken toevallig dat ze een dakterras hebben waar ook nog eens live muziek wordt gemaakt. Heerlijk eind van de dag na verschillende biertjes toch nog maar even een hapje eten. Fish fastfood deze keer. Het prijs/kwaliteit verschil met gisteren is echt aan alles goed te merken. Vermoeid maar voldaan moeten we weer terug naar Westlake station en dus alle trappen weer omhoog van de waterfront naar 1th Avenue. Gelukkig ontdekken we een public elevator die ons snel omhoog brengt. Nog even een ijsje eten en dan terug naar het hotel. Het is van het light rail station bij de luhthaven ongeveer 10 minuten lopen naar het Red Lion Hotel. We krijgen een kamer met twee King Size bedden en na 3 weken camper genieten we van de eindeloze ruimte in het bed. Vanuit bed nog een uurtje amerikaanse tv gezipt het gaat nog steeds over die afschuwelijke schietpartij in Florida en de politieke onwil om wapenbezit af te schaffen. Het andere onderwerp zal niemand verwonderen en dat is de strijd tussen Donald en Hillary elk item wordt uitgemolken en de het glazen bol kijken is niet uit de lucht, maar wat er ook uitkomt het is een keuze van het amerikaanse volk in vrijheid gemaakt en dat blijft het kostbaarste goed.

Vanmorgen opgestaan en de gebruikelijke rituelen gevolgt zoals ontbijten, transfer naar de luchthaven, inchecken. 1 koffer was een pond te zwaar en we moesten dus wat overpakken 3 schoenen bleek voldoende. Daarna douane en security checks. Het is nu 12.10 uur en over een half start de boarding. Goodbye USA. 

Reacties

Pauline A long time ago

Welkom thuis in kikkerland... Heb vandaag achterstand ingehaald en 8 berichtjes gelezen

Ina A long time ago

Mooi om jullie op deze manier gevolgd te hebben!

Vera en Bert A long time ago

En nu ben je weer thuis, hopen we......
We hebben genoten van de verhalen.
Groetjes uut Grunn
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!