Yosemite campground geboekt!

Door - 15-03-2016 16:15

Whoehoe!!! Ik wist dat het heel lastig zou worden om plekken te reserveren in Yosemite park, maar zo lastig??
Op 15 maart om 7:00 lokale tijd en 15:00u hier gaat de site open voor het  reserveren van plekken in de zomervakantie. Ik had al gelezen dat je ook echt moest zorgen dat je die dag er helemaal klaar voor zou zitten, want de plekken zijn zo weg! Nou ik vandaag thuiswerken natuurlijk. Niets aan het toeval overlaten.

Gisteren zat ik nog helemaal uit te pluizen welke plekken er waren en alvast een account aangemaakt. 1e voorkeur ect. Nou toen eenmaal de site online ging was dat allemaal de deur uit. Niets voorkeur! Ik was al blij dat ik een plekje kon bemachtigen! Alles wat ik checkte was al weg en de site was uiterst langzaam en onoverzichelijk! Na 12 min begin de moed me in de schoenen te zakken. Het zou nooit lukken! Ineens kreeg ik een brainwave....ik ging gewoon kijken op de pagina met alle plekken, ipv per plek. Daar zag ik nog 2 plekjes staan op de dagen die wij wilde, helaas niet een extra dagje. Dus nu hebben we op 27 juli plek 61 en op 28 juli plek 84. Die laatste dag moet ik maar even kijken wat er in de omgeving voor campings zijn. Maar dat komt goed!

Het belangrijkste is dat we 2 overnachtingen IN het park hebben! Mooier kan haast niet! Van het weekend ga ik ook eens goed voor de andere campgrounds zitten.

Ik ben blij, heel blij!

http://www.recreation.gov/camping/map_of_Upper_Pines/r/campgroundMap.do?page=map&search=site&contractCode=NRSO&parkId=70925

Reacties

claudia 15-03-2016 16:18 {{button-36617}}

coooooool

J. Westenbrink 15-03-2016 19:29 {{button-36618}}

Haha, het is ons vandaag ook gelukt. De mooiste plekjes wil natuurlijk iedereen dus ik had voor de zekerheid ook een plek wat achteraan gekozen en die hebben we gekregen. 2 nachtjes in Yosemite! 20-22 juli.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan