Nog maar 6 weken te gaan!

Door - 11-06-2016 13:46

Wauw! Het komt nu wel erg dichtbij hoor!

Nog maar een paar weekjes wachten en dan gaan we, echt niet voor te stellen na bijna 3 jaar te hebben gewacht.

De laatste weken ben ik nog druk mee bezig geweest met van alles te regelen.
Campings reserveren, eettentjes zoeken die we willen bezoeken (van het tvprogramma Diners,Drive-ins and Dives van Foodnetwork), highlights uitzoeken, reserveringen maken voor tripjes. O.a. Avondtour op Alcatraz, Tour door Antelope Canyon en een avondtour van Monument Valley. Van die laatste heb ik helaas nog geen beicht gehad helaas.

Reisbescheiden zijn ook al binnen en mijn map met alle info, vouchers en linkjes is bijna af. Nu nog de vakantiespulletjes bij elkaar zoeken.
Je weet wel: zonnebrand, reisstekkers en we nemen ook verlengsnoeren mee. Deet (voor die kleine etterbakjes), wat kleine toiletartikelen. Niet te veel want het is maar voor de eerste paar dagen in San Fransico. De bedoeling is dat we zodra we de camper hebben we een Wallmart gaan bezoeken en daar boodschappen gaan halen. Wel een lijstje mee wat we nodig hebben in de camper. First-aid kit (you never know), wandelstokken (niet overbodig in de parken), kaarsjes, hout voor ene kampvuur, kleine bbq,  water, petje naturlijk :) en natuurlijk de dagelijkse dingen.
Aankomende weken even leuke muziek bij elkaar zoeken voor onderweg. Ervaring leert dat de radiozenders niet geweldig zijn daar.wink Dat word nog wel een klus, want onze muzieksmaak (als een van de weinige zaken) ligt best wel uit elkaar.

Can't wait!! 

See you later

Reacties

Tineke 11-06-2016 16:07 {{button-39506}}

Spannend hoor Mirella en John, ik ga jullie volgen hoor!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan