Calgary

Door Ed en Jolanda Bakker - 26-05-2016 05:24

Omdat wij vanmorgen heel vroeg (05.00 uur) zijn vertrokken hebben wij gisteren al afscheid genomen van de familie zodat ze niet zo vroeg op hoefden te staan. Gisteren hebben wij met z'n allen  bij "The Keg" gegeten. Heerlijk! Het blijft een aanrader om daar naar toe te gaan. Met gemengde gevoelens verlaten we Saskatchewan. Heerlijk om weer een nieuw avontuur te beleven maar raar om de rest van de familie daar achter te laten. Maar goed, aan alles komt een eind. We hebben weer vreselijke veel lol om van alles en nog wat gehad. Het was een heerlijke week. Thanks guys for everything, we will miss you lots!!! Hope to see you soon!

 
De reis naar Calgary was lang en boring. Onderweg niet veel kunnen zien. We reden weg met een opgaande zon maar deze was snel verdwenen achter bewolking en dichte mist. Deze mist is blijven hangen tot we vlak bij Drumheller waren. Daar brak de lucht, liepen de temperaturen op en scheen het zonnetje heerlijk.

 

 

We hebben nog even rond gekeken bij Horseshoe Canyon. Helaas is het haast niet mogelijk om veilig naar beneden lopen. Veel van de trails zijn weggeslagen door het weer. Wel weer een paar mooie plaatjes kunnen schieten. Het blijft een bijzonder stukje natuur.

Horseshoe Canyon

Daarna doorgereden naar Airdrie om onze camper alvast te bewonderen.We kijken er naar uit. Vlak bij Fraserway ligt een leuk recreatie park waar we in het zonnetje de lunch hebben gegeten. Inmiddels zijn we zo moe door het reizen (6,5 uur) en het vroege opstaan dat we besluiten om niet meer richting downtown Calgary te gaan maar direct naar het hotel. Aan het einde van de middag zijn we nog wel even naar de CrossIron Mills Outlet gereden. Tja, als je nog even goedkoop wilt shoppen dan kun je de outlet niet links laten liggen. Weer goed geslaagd! De koffer zit (bijna) weer vol yes.

Vanavond lekker vroeg naar bed. Morgen worden we om 09.30 uur opgehaald om de camper te halen. De reis kan beginnen.

 

 

Reacties

Theo 26-05-2016 21:54 {{button-38879}}

Beste Ed en JO nou dat klinkt allemaal weer fantastisch. Wij kunnen voor volgende jaar wat goede tips gebruiken. Geniet ervan en pas op voor de beren ha ha👍🤓🤓💪. Xx Theo en Yvon

Nick and Bev 27-05-2016 03:28 {{button-38885}}

Thanks for the wonderful visit!! Enjoy the mountains!! 😊☀️👍👍
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan