Terug in Nederland

Door Ed en Jolanda Bakker - A long time ago

Het is een beetje mosterd na de maaltijd, maar hier dan eindelijk het laatste verslag van onze vakantie. De afgelopen weken hebben wij het zo druk gehad met het oppakken van het normale leven en allerlei nieuwe ontwikkelingen dat het verslag erbij was ingeschoten. Dus, weer even terug naar ons laatste dag van de reis.

Na onze wandeling naar het dorp hebben wij de koffers ingepakt en de camper schoongemaakt. Ik geef jullie een goede tip mee! Ga de camper zeker niet poetsen!!! Gewoon een lapje door de douche, de toilet en over de tafels. Haal een bezem door de camper en als laatste heb ik wel nog even een natte lap over de vloer gehaald. Binnen een half uur was ik klaar. In die 2 weken maak je niets super vuil en je houdt het toch, net als thuis, een beetje bij. Redelijk vroeg zijn we uit Canmore vertrokken om de camper weer bij Fraserway af te leveren. Daar kregen wij een compliment dat de camper zo netjes en schoon!!!! werd afgeleverd smiley. Ik bedoel maar.  Onderweg geen wild meer kunnen spotten, maar we mogen niet klagen. Een topscore van 13 beren! Helaas geen grizzly's, maar volgend jaar weer in de herkansing!  Met weemoed hebben wij afscheid van Canada genomen. Wij  kunnen terugkijken op een heerlijke vakantie met weliswaar wisselend weer, van erg warm tot zeer koud met zon en regen, maar we hebben genoten! Wat missen we nu wij weer thuis zijn? Het buitenleven in de natuur, de rust van de mensen, de prachtige meren, rivieren, watervallen en het wildlife. Wat ik zeker niet ga missen zijn de muggen en de dikke bulten die ze achterlaten wanneer ze jou lekkere bloed hebben geproefd. Muggen zijn op sommige plekken heel erg aanwezig. Deet (muggenspray) is een must have in je tas!!! 

Dit weerhoudt ons niet om volgend jaar weer terug te gaan. Ja, jullie lezen het goed! Volgend jaar gaan wij opnieuw op pad in West Canada. Wij hebben de smaak weer te pakken. Wij houden van het land. Het gaat alleen toch iets anders worden dan dit jaar. Het wordt een heel spannend jaar! Wij zijn namelijk de nieuwe eigenaren van een heuse 5th wheel. Doe eens gek, je leeft maar 1 x!

 

 

Na een aantal keren een camper gehuurd te hebben zijn wij verslaafd aan het "camperen" en willen wij dit blijven doen dus zijn wij  in het diepe gesprongen. Het is even een dingetje, een stoere truck met een RV te kopen in Canada, natuurlijk wel met de hulp van mijn lieve zwager en schoonzuster (wat zouden we zonder ze moeten doen),  maar het voelt uiteindelijk als een goede beslissing. Ed zal in september naar Saskatoon gaan om de RV te pimpen zodat wij volgend jaar met onze eigen "moderne" RV erop uit kunnen trekken. Hoe gaaf is dat! Via onze eigen website kun je onze "fixer upper" volgen. Wij hebben nog een hoop te organiseren en te plannen. Het is nogal wat om vanaf hier ons 2e huisje in te richten maar wij hebben er vertrouwen in en het is super leuk om te doen.   

Wij willen in ieder geval Tioga bedanken voor de goede service door de jaren heen en zullen jullie absoluut aanraden om reizen via jullie te boeken! 

Ik hoop dat iedereen weer heeft genoten van ons verslag en hoop dat jullie ons blijven volgen op onze eigen website waar inmiddels vele foto's zijn toegevoegd in ons fotoalbum.

 

 

Reacties

Monique MINIMo A long time ago

Wat een super prachtig nieuwe aanwinst.
G E W E L D I G
Wij wensen jullie vele gezellige zonnige vakanties toe samen met jullie nieuwe aanwinst in jullie zo geliefde CANADA

Dikke 💋

Henk en Els A long time ago

En daar rijden wij dan straks in onze anonieme uitschuifbare en overdekte 'bakfiets' achter aan!

frans A long time ago

veel plezier met jullie aanwinst ga er lekker van genieten gr

Richie A long time ago

Lekkerrrr genieten in je eigen camper
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!