Onze auto

Door - 29-03-2016 04:37

Daar we slechts met ons twee waren hadden we geen grote auto nodig. We hadden dan ook maar een auto categorie 2 gevraagd bij Alamo. Deze auto mochten we al ophalen op de luchthaven van Miami (MIA, een TREES luchthaven zal er wel niet bestaan).

Het was bij Alamo wel een gedoe. We mochten kiezen, in de rij gaan staan om bediend te worden of werken met de automaten. Om het vooruit te laten gaan probeerden we het tweede. Na twee pogingen moesten we het opgeven. De naam van Johan op de reservatie kwam niet exact overeen met de naam op de kredietkaart, dus zei de computer nee...

Dan toch maar aanschuiven....

Na al dat gedoe mochten we tenslotte onze auto ophalen bij rij 2. We vertelden ons wedervaren aan de man die ons wegwijs moest maken welke auto we nemen konden en prompt mochten we er eentje nemen uit rij 3, een duurdere categorie. Johan blij. Nu kon hij rondrijden in een hybrid Prius, een mooie rode wagen. Wij al snel op weg naar Miami Beach.

De volgende dag ging het richting Keywest. Alles prima, behalve de melding dat de batterij van de sleutel bijna leeg was. Niet echt een probleem want 's avonds hadden we de shuttlebus om ons naar t centrum te brengen. Onderweg zagen we een Alamo verhuur bedrijf, dus mogelijkheid voor de sleutel te laten repareren. We reden dus 's anderendaags eerst naar Alamo, waar een vriendelijke dame ons wilde helpen. Er zou binnen de 10min wel iemand komen die de batterij kon vervangen. 10min werden er 15,20,...Genoeg gewacht op deze mooie paasdag, dus even polsen wanneer die man nu zou komen. De dame wist het ook niet meer. Dan maar plan B. Wat zouden we vinden van een andere auto? een betere? Johan was daar niet zo gelukkig mee want die was tevreden met zijn Toyota. We kregen een bak van een Buick aangeboden, die volgens de dame trouwens veel comfortabeler zou rijden dan de Toyota. Dus wij weg met ons beest. T was even wennen voor Johan, maar het duurde  niet lang of hij zoefde ermee over de us1. Wie weet krijgen we nog wel eens een update. Dan vragen we een Mustang, die hebben ze hier toch genoeg rondrijden.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan