De puntjes op de i,

Door Klaas & Nanda Knobbe - 02-03-2016 19:43

Veel is er al geregeld maar er zijn nog genoeg losse eindjes die even aan elkaar geknoopt moeten worden. Zoals het nu lijkt vliegen we om 8.45 uur vanaf Schiphol via Atlanta naar Dallas. Omdat het een trans-atlantische vlucht is moet je 3 uur van te voren aanwezig zijn. Dus vertrek van huis om 5.45 uur en dus nog eerder opstaan. Maar hoe komen we op Schiphol? We kunnen ons laten brengen of met de trein of toch met eigen auto en die ergens bij Aalsmeer parkeren. Nog maar even uitpuzzelen.

De Esta aanvraag moet ook nog geregeld worden. Vorige week een aanvraag gedaan via de officiële Esta site. Dat was een hele belevenis. Ze vragen je nu het hemd van het gat, veel meer dan bij de reis in 2013. Ze vragen nu ook de namen van je ouders. Ik vind het wel ver gaan. Je kunt niet anders dus maar invullen maar je bent er nu wel even mee bezig. Het is niet iets wat je snel even tussendoor doet.

We hebben ook plannen om naar Universal Studio’s te gaan in Los Angeles. Het beste is om de kaartjes van te voren kopen. Tioga kan dat regelen maar ze weten de prijzen nog niet. Misschien toch zelf maar boeken.

Ook willen we weer graag met een ATV (All Terrain Vihicle) op stap. Dat willen we doen in Anza-Borrego Desert State Park bij Ocotillo Wells. Daar een ATV huren en dan op stap naar Pumpkin Patch en Shell Reef. Er zijn verschillende bedrijven waar je een ATV kunt huren en dat moet ook nog geregeld worden.

Wat we ook nog graag willen doen is varen op Lake Powel en dan naar Rainbow Bridge. Daar is een hele grote arch, er wordt wel gezegd dat dit de grootste is, die bekend is. Nou we zullen het zien. Binnenkort maar even kijken of we een ticket voor een tour kunnen boeken.

Verder het roadbook nog een keer doorspitten. Kijken of er nog iets vergeten is en of er nog iets tussen moet. Ook nog even een lijstje maken van wat we mee moeten nemen, zoals Amerikaanse stekkers, verlengsnoer met een stekkerdoos zodat je meerdere dingen in één keer op kun laden. Extra accu’s voor foto toestel, geheugenkaartjes, zaklamp, waslijn, etc.

Nog wel het één en ander te doen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan