9 april - Bye auto...hello camper....

Door Klaas & Nanda Knobbe - 10-04-2016 06:28

Gelukkig zijn we niet zeeziek geweest en het ontbijt smaakt dan ook weer best. Vanmorgen vroeg konden we lekker overal even kijken op dit hele mooie schip.

Schijnt dat het het hoofdkwartier op zee was van Winston Churchill tijdens WOII.                                                                                            In tom-tom staan de afleverafdressen voorgeprogrameerd. Makkelijk, maar onderweg een omleiding en toen heben we letterlijk alle hoeken van het klaverblad gezien! Afleveren bij het vliegveld en wachten op Cruise America die ons naar de camper brengt. Wat komt daar aangereden met in grote letters Klaas op de voorruit.....een limo! Wow. Hartstikke leuk en in no time zijn we bij de camperverhuur.

Een klein technisch probleem wordt opgelost en dan kunnen we weg. Inkopen bij Walmart, een belevenis. Niet alleen eten maar ook alle non-food wordt verkocht en als je wilt een warme maaltijd om mee te nemen. Alles wordt voor je in plastic tasjes ingepakt, ongeveer 10 kregen we er mee. Hmmmm...is bij ons toch totaal anders. Volgende keer nemen we zelf de tasjes wel weer mee. K. rijdt met de camper alsof ie nooit anders had gedaan. Richting zuiden San Diego.

Vlak langs de kust, jammer dat het wat motregent. Bij Torrey Pines State natural park onder Carlsbad stoppen we en lopen we een eind langs het strand. Aan de rand van de Pacific, wat een belevenis. Verder langs de kustweg, die steeds slechter wordt. Allemaal gaten in het asfalt, in de camper rammelt alles volop. Ook een paar keer fout gereden, als een afslag aangegeven wordt dan is die er ook direct. In de camper zit geen gps, dat is jammer. Dan moet er getankt worden, een leuke ervaring, we krijgen de koffie er gratis bij. Op een plaatsje aan het meer vinden we een plekje voor de nacht, prima camping. Koffers uitpakken, installeren en klaar. En dat is maar goed ook want het is mooi geweest voor een dag.

Totaal 135 miles gereden.

Reacties

Tinus enAnnie 10-04-2016 11:13 {{button-37268}}

Geweldige service, als je de klant ophaalt in zo' n kar!
Dat belooft wat voor de camper, die je meekrijgt...
Dan zijn jullie nu weer " eigen baas" (met eigen huishouding/ vervoer).
Zijn benieuwd of we haast jaloers moeten worden of dat we met een gerust hart onze " wraldrauser" uit de winterstalling kunnen halen...

Karien 10-04-2016 12:25 {{button-37270}}

Wat een geweldige reis maken jullie!
Heel leuk om het zo te kunnen volgen.
Veel,plezier verder!

Tjibbe 10-04-2016 19:25 {{button-37275}}

Lekker even de benen kunnen strekken in de Limo!

Ietje, 11-04-2016 04:29 {{button-37282}}

Jammer zeg geen JPS het kan zo makkelijk zijn. Wat "cheap" om niet de camper vol afteleveren maar zo zijn soms de regels. Gaaf zeg opgehaald te worden met een limo, had jullie gezichten wel eens willen zien.
Verder veel plezier en hopelijk veelzon.

Teatske 15-04-2016 21:48 {{button-37450}}

Inkopen doen bij de Walmart, weet het nóg heel goed! Een belevenis op zich :D
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan