12 april - Scheuren op een quad.

Door Klaas & Nanda Knobbe op We worden gewekt door de zon. Gisteravond hing er een dreigende wolk boven de bergen. Niets meer van te zien en weinig regen gehad. Bij de uitgang van de camping zien we een haas. Hij drinkt van de waterleiding die voor de palmen bedoeld is. Op weg naar Ocotillo Wells waar K. 2 quads heeft gehuurd. Na een korte uitleg gaan we op weg. Eerst rustig, later gaat het gas meer open. Leuk! En we kunnen niets vernielen want hier is niets dan zand, dorre struiken en heel veel grind. We volgen de routes, want anders verdwaal je hier. Bij de voorbereiding voor deze reis vond K. informatie over het pumpkin patch. Daar gaan we naar toe. 't Is een gebied met bolvormige stenen die de vorm hebben van een pompoen. Ze zijn afgesleten door regen en wind. We scheuren door een droge rivierbedding. Regelmatig drinken want het is heet. Niemand te zien, weinig vogels/insecten. Hier en daar staat picknickbankjes met een afdakje erboven. Daar is het wat koeler, je bent in elk geval uit de brandende zon. Om 2 uur zijn we weer bij de camper; koele watermeloen is nu erg lekker. Dan vertrekken we naar Palm Springs. Over de interstate gaat het snel maar toch wel weer 2 uur aan het rijden. We kopen de tickets voor de tocht van morgen en zoeken een camperplekje. Na een douche genieten we buiten van een glas wijn. Ineens rent er een roadrunner voorbij. Net als in de tekenfilm-stop-staart omhoog-naar beneden-en rennen maar. Weer een mooie dag. Morgen hebben de volgers, en wij dus ook, even rust. In Josha Tree NP is geen wifi. Geen punt de verhalen komen later nog wel. Totaal 134 miles gereden.

Reacties

Tineke Monderman

Geweldig wat hebben jullie een mooie reis uitgestippeld, als je je huiswerk maar van te voren goed doet ,dan weet je wat je onder weg tegen komt.wij kwamen er meestal achter wat we gemist hadden als we weer thuis waren. Ondanks dat hebben wij ook veel gezien, maar andere dingen. Ik wens jullie nog een mooie tijd. GENIET ERVAN Lieve groet Tineke.

Sietske

Welverdiende rust zo samen op een bankje. Nu zien we pas goed welke natuurliefhebbers jullie zijn. Erg mooi.

Ietje

Ha, jullie hebben de geschikte plek om een water maloen te eten. Jullie hadden ook genoeg zon die dag kunnen we zien. Veel plezier en we kunnen zien dat jullie dat hebben.

Tinus enAnnie

Kunnen jullie je nu voorstellen waarom wij zo graag dakloos rijden? Zondag ook weer lekker op tour geweest!
Zo te zien kunnen de knietjes nog wel wat zon gebruiken....

Teatske

Stoer om lekker te skeuren op een quad! Zand in de oren zeker? Zo te zien warm daar! Dan is zo'n stuk watermeloen héérlijk! Roadrunner ook bijzonder!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Deze maand: laatste vroegboekkorting camperhuur
Bekijk acties per verhuurder
30% korting op Escape campervans in Miami en NYC!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
Kom naar onze infodag in Zwolle op zaterdag 24 februari.
Meld je aan