4 mei - Naar huis.

Door Klaas & Nanda Knobbe op Om 8.20 uur worden we opgehaald door de shuttle die naar het vliegveld gaat. Als het allemaal gaat zoals gepland zijn we morgenochtend om 10.30 uur op Schiphol. Daar verwachten we dan de beide koffers en ook de auto weer te zien. We wachten het maar af...... Vroeger dan afgesproken is de shuttlebus er, het vliegveld is dichtbij. Op het vliegveld in Las Vegas moeten we ook in een trein naar een andere terminal en dan naar de goede gate. Het is echt Las Vegas. Bij de gates staan ook allemaal gokmachines en die worden nog gebruikt ook. Ja zo kweek je gok verslaving. De vlucht duurt 4 uur. Het is prachtig mooi om te vliegen, heel helder. Prachtig zicht over Las Vegas en de Strip. We hebben nu toch echt boven de Grand Canyon gevlogen, hij was duidelijk zichtbaar evenals Page, de Navajo-bridge en ook de Rainbow arch en Lake Powell. De tijd gaat vooruit en we hebben een uur om over te stappen in Detroit. Ook hier is weer een onbemande trein die naar de juiste gate gaat. Deze rijdt echter boven door de vertrekhal heen. Het weer is "Hollands" hier, het regent......Mooi op tijd vertrekken we en we hebben wind mee. Deze vlucht duurt 7 uur. Zelfs vroeger dan gepland komen we aan, de gate is nog niet vrij dus toch nog wachten. De tijd moet nu vooruit gedraaid worden en om 10.15 u staan we op Schiphol. En tot onze grote verrassing beide koffers terug! En de auto ook! Super. Wat we helemaal te gek vinden is dat iedereen de vlag uitgestoken heeft. Wat een feestelijk welkom. En niet alleen de vlaggen, ook de mooie tulpenvelden en de frisse groene blaadjes aan de bomen. Het is fijn om weer thuis te zijn. Teatske heeft ons huis heel goed bijgehouden, de tuin is prachtig. Alles is klaar voor gebruik, boodschappen zijn er en het allermooiste is, dat ze samen met Fedde en Klaas even langs komt. Vader even gebeld dat we weer thuis zijn. Ook Tjibbe en Margot en Kim gebeld en even bij gepraat. We hebben een prachtige reis gehad, veel gezien, gedaan en beleefd. Straks nagenieten van de foto's en dan komen de ervaringen wel weer boven. Jullie als volgers bedankt voor jullie reacties. Het was leuk op deze wijze contact met jullie te hebben. Misschien tot een volgende keer.

Klaas en Nanda

Reacties

Corry Brouwer-van den Bosch

Wolkom thus en sok mooi waar!

Marja

Welkom thuis. Mooi om gelezen te hebben dat jullie het zo mooi hebben gehad. Je komt maar es ff langs om alles nogmaals te vertellen.

Ietje

Wat fijn dat jullie zo'n goede terug reis hebben gehad. Na lots of miles en vele mooi natuur opnamen is het tijd om weer terug te gaan naar "normal" life. Maar jullie kunnen nog lang nagenieten met veel photo's. Het was zo fijn om met jullie mee te gaan op vakantie. Bedankt we hebben genoten.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
Wegbrengspecial Apollo. Huur een gloednieuwe camper al vanaf €1 per dag!
Bekijk de special
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden