15 Mei, van Kelowna naar Sicamous

Door - A long time ago

Niet midden in de stad maar toch met een midden in de stad prijs van 52 dollar dat was camping Hiawatha.Hoeft niet meer de volgende keer, bovendien ook nog een snauwerige jonge meid van begin 20 achter de balie die beter eerst eens naar zichzelf mag kijken. Ik paste er twee keer in.

WAt wel mooi was, dat was de reis hier naartoe en hier is Sicamous. Aan de stad Kelowna leek geen einde te komen en dat heeft te maken met het feit dat het vooral in zowel noordelijke als zuidelijek richting langs het Okanagan Lake is uitgebouwd en aangezien dat meer het grootste schijnt te zijn van heel British Columbia, leek er aan het meer helemaal geen einde te komen. Tientallen kilometers langs was, maar een schitterende rit was. Daarna onder andere langs Lake Mara met ook een bosrijek slingerende weg er naast. En zo kwam ik in Sicamous, dat geen stad of zelfs stadje bleek te zijn maar een gemeenschap van nog geen 3500inwoners amper een derde van Wormerveer. De camping ligt langs Highway 1, maar is toch niet storend. Er zijn maar 3 andere gasten en daarvan ben ik de enige die een plek zonder bomen schaduw heeft uitgekozen. Het is nu lokale tijd ongever 1 uur in de middag en ik ga van de zon genieten.

Morgen naar een camping in of in de buurt van Revelstoke en het gelijknamige park in de Rocky Mountains. Ook daar verwacht ik nog voor de komende 2 dagen zo'n 25 graden te krijgen als max temperatuur.

En sprekend over max en meer in het bijzonder Max, dan heel veel hulde. Voor het eerst in de geschiedenis dat een Nederlander een GP 1 grand Prix wint. Om zes uur lokale tijd heb ik het gevolgd. Ik zie het gaar nog eens op full screen

Reacties

Jannie A long time ago

Full Screen, gaan we regelen. Ik wil het ook nog wel terug zien.

dgdehen A long time ago

yeah!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!