5 mei, op naar Zion National Park

Door Lesley Spierenburg - A long time ago

Na een nacht vol met sirenes, achtervolgingen met politiehelikopters en een levendig sfeertje zijn we toch best uitgerust opgestaan. Het was wel wat vroeg, 6 uur stond onze kleine wereldreiziger weer klaar om de wereld te ontdekken.

Aan de overkant van onze RV park was een grote Walmart en dus namen we van die gelegenheid gebruik om de auto tot de nok toe te vullen. Vervolgens hebben we Liam klaar gemaakt voor zijn dutje en zijn we vertrokken naar Zion.

Liam sliep, wij hadden ons plekje voorin ingenomen. We waren nog geen 10 minuten vertrokken en we reden al een file in. Gelukkig was dat alleen in Las Vegas en toen we daar eenmaal uit waren konden we vol gas verder. Het landschap werd met elke mijl die we reden mooier en daardoor merk je niet dat er veel mijlen onder je doorschieten. Zo zijn we dus ook in 1 keer doorgereden (3 uur en 3 staten verder) naar Zion National Park. Daar aangekomen konden we terecht op de RV park waar wij graag wilden staan.

En nu lopen we nog maar 8 uur op jullie achter in tijd, want we zijn een tijdzone gepasseerd. Dit kwam voor Liam prima uit, want die vind 6 a 7 uur een prachtige tijd om naar bed te gaan. Dit is dus nu 7 a 8 uur. Wij vrezen alleen voor morgenochtend.

We staan nu op een plek in Virgin met een beetje gras en een hoop stenen in rood zand. Je raadt het al, Liam heeft alleen maar oog voor de stenen in het zand en die schooier zag er dus ook uit als een indiaan! Hij doet het echt super en is echt alles aan het ontdekken. Zo hielp hij vandaag papa met het aansluiten van de waterslang en elektra. Ook gaat hij ineens veel meer praten, vandaag zei hij ineens het woordje 'buiten'.

Morgen staat Zion National Park op het programma. Mits het weer een beetje meezit. Want vandaag was het erg warm, maar ze geven onweer en koudere temperaturen op. Volgens de vrouw bij de receptie is het maar de vraag of dit echt zo zal zijn, aangezien het erg lokaal kan zijn. Ons zal het benieuwen, maar met 30+ graden een lange hike maken klinkt ons niet al te best in de oren. Een beetje verkoeling is niet erg.

We uploaden zo ook nog wat foto's, dus vergeet vooral niet ook in het fotoalbum te kijken!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!