8 mei, door Capitol Reef naar Moab

Door Lesley Spierenburg - A long time ago

Vanmorgen toen we wakker werden om 6uur kwam de zon net boven de bergen uit, dit was een heel mooi gezicht. De kachel heeft voor het eerst deze nacht aan gestaan, aangezien de temperatuur -1 Celsius was. brrrrrrr........ Dus vroeg alles in gereedheid gebracht om maar te vertrekken uit dit koude stuk van Amerika.

Op naar Capitol Reef en WOW wat hebben we weer een paar geweldige uurtjes doorgebracht in dit mooie park. Van mooie uitzichten tot gave hike die we gedaan hebben. Vandaag kozen we voor een gemiddelde moeilijkheidsgraad en dat voelde we ook, even de kuiten, knieen en enkels trainen. Op deze hike kwamen we een Striped Whipsnake tegen (niet giftig) en een aantal Lizards (kleine hagedissen). Andere hikers hadden ook nog een ratelslang gezien. Uiteindelijk kwamen we bij de natural bridges uit (die we op foto allemaal nog laten zien) en zijn toen terugwaards naar de camper gegaan, die we overigens in een klein parkeervak moesten fileparkeren en dat gewoon in 1keer lukte met dat gevaarte en ook nog eens mooi binnen de lijntjes.

Na dit alles maar koers gezet richting Moab, hier liggen 3 parken die we willen bezoeken nl, Arches, Canyonlands en Dead horse point. Voordat we er waren hebben we door een grote valley moeten rijden met giga mooie uitzichten. In dit land zie je om elke hoek weer een ander soort gesteente en rotsen. Zo indrukwekkend.

Aangekomen bij Archview Resort hebben we een plekje bemachtigd voor 4 nachtjes. Mooie plek met mooie uitzichten op Arches en besneeuwde bergtoppen. nu we dit verhaal aan het typen zijn begint het ook nog te regenen wat ze voorspeld hadden. Hopelijk is dit morgen over als we een van de parken gaan bezoeken.

Reacties

mam A long time ago

Geweldig zeg... jullie doen het goed
Kijk wel uit hè?
Elke keer een spannend verhaal , net een spannend boek

Kus mam

Koos A long time ago

Blijft leuk om iedere ochtend de USA today te lezen. Geniet er van en tot morgen. 👍👍

Marianne A long time ago

De komende ochtenden wordt het dus de blog ipv van AD. Leuk om te lezen!! Nu nog Skypen 😁😘
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!