9 mei, Dead Horse Point

Door Lesley Spierenburg - A long time ago

Het was een regenachtige nacht voor ons. We werden wakker met het getik van regen op ons dak en hebben toen ook lekker binnen ontbeten. De weersvoorspellingen zagen er wel goed uit, het zou namelijk alleen in de ochtend gaan regenen. Gelukkig heb je een camper bij je, dus als het weer beter word kun je je daar makkelijk omkleden. 

Om een uur of 9 werd het al droger en besloten we op pad te gaan naar Dead Horse Point State Park. We wisten niet zo goed wat ons te wachten stond, alleen dat er een rivier een u-bocht maakt en dat het daar waanzinnig mooi moet zijn. En daar was niks aan gelogen! Jemig wat was het daar prachtig, je kwam aanrijden bij het Visitor Center en meteen had je een waanzinnig uitzicht. We hebben daar meteen onze eerste souvenir geshopt en we mochten nog door een telescoop naar de zon kijken precies toen Mercurius daar voor langs ging. Hoe speciaal is dat? Dat gebeurt maar 13x in de 100 jaar!

We zijn een stukje verder gereden naar een mooi uitkijkpunt. Met zo'n 25 graden in het zonnetje was dat geen vervelend plekje. Daar zag je de U-bocht heel goed en kon je heel ver om je heen kijken. Weer zo'n prachtige ervaring die je bijna niet op de camera vast kan leggen. We zijn daarom ook nog even op die grote hoogte gaan lunchen aan een picknicktafel. Met eekhoorntjes om ons heen was dat een gezellige bedoeling!

Hierna zijn we Moab ingegaan voor wat boodschappen en een pizza bij de Pizza Hut. Zelfs Liam heeft die goedgekeurd! Terug op de camping hebben we voor Liam het badje opgezet en heeft hij daar een heerlijk modderbad van gemaakt. Ons ventje is al een echte campingganger aan het worden. Hij weet precies wat hij wilt en laat het ons ook merken. Zo weet hij al de weg naar het speeltuintje en naar de douches. En zonder steen geen Liam! Want meneer sprokkelt met elke wandeling 1 of meerdere stenen bij elkaar, zoveel hij er vast kan houden, en neemt die mee naar de plaats van bestemming. Om die vervolgens weer in te ruilen voor een andere steen, die hij misschien wel even moet proeven. 

We hebben lekkere burgers gemaakt van de BBQ, nog net voor het ging druppelen hebben we deze opgegeten, terwijl ons mannetje heerlijk aan het slapen is. Het begint nu zelfs te onweren we hebben een mooi uitzicht hierop.

Het is heerlijk hier en we zijn hier nog 3 nachten en dus nog 2 volle dagen. In die volle dagen willen we naar Arches en naar Canyonlands, het ligt aan het weer wanneer we wat gaan doen.

Een reactie op ons blog vinden wij erg leuk!

Reacties

mam A long time ago

Wat leuk om elke dag een verhaaltje te lezen
En dan ook nog de hoofdrolspelers kennen!
Geweldig hoor dat zal ik straks gaan missen!

Ik zit nu op de bank met uitzicht op het bos en regen te wachten om aan het werk te gaan straks.

Een dikke knuffel van mam XXX

Koos A long time ago

Wat een mooi avontuur. Leuk is dt ik jullie helemaal begrijp vwb het niet vast kunnen leggen van al die bijzondere plekken.

Nu bordje Brinta voor mijn neus en weer op weg naar het Rotterdamse om te genieten Vd lege steigers van Btt 😜😜😜😜

Enjoy.

Iloon A long time ago

Wat klinkt het weer als een top-dag en puur genieten. Mooi om te lezen. En Liam met zijn steentjes. Dat is wel heel herkenbaar moet ik zeggen. Alleen dan met Nederlandse steentjes ;)

Blijf genieten. Van de omgeving, maar zeker ook van elkaar. X
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!