17 mei, op naar Payson

Door Lesley Spierenburg - 18-05-2016 05:04

And the next episode,

Ondanks dat onze lieve zoon ons al rond 6 uur wakker had gemaakt voor een frisse start van de dag, hebben we het lekker rustig aan gedaan vanmorgen. normaal vertrekken we rond 9 uur vanaf de campground, zo deden we dat vandaag niet en zijn rond 10.30uur vertrokken richting Payson. En aangezien onze navigatie het niet meer doet, moesten we old school gaan op de kaart. Gelukkig geen moeilijke route en maar 4 verschillende highways verder zijn we toch op onze eindbestemming terecht gekomen. Met een mooie rit door de bergen. Voordat we naar de campground gaan zijn we even de Wallmart ingesprongen voor een tomtom......nou even de wallmart door is zeer betrekkelijk.....al gauw 1,5 uur verder en wat kleding, speelgoed en boodschappen rijker rijden we snel naar de campground waar we vriendelijk begroet worden. Ook hier worden we met een golfkarretje naar onze plaats begeleid. Ze hadden bij de receptie een heated pool beloofd, dus omkleden en op naar het zwembad waar we onderweg ons 2de contact met een amerikaanse slang (waarschijnlijk Black necked Gartersnake, niet giftig) maakte, maar goed het verwarmde zwembad.....nou......we weten niet wat er verwarmd was.....maar het water was het in ieder geval niet...brrrrrrrr......dus zwembad maar links laten liggen. Bij de Camper maar het speelkleedje van Liam uitgegooid en lekker buiten gespeeld met zijn 3tjes.

Verder rustig aan gedaan en maar eens kijken wat we morgen gaan doen, er is hier ook zoveel te zien. We staan hier 2 nachten voor we weer doortrekken door Arizona.

(nu maar hopen dat de mountain lions en beren ons maar met rust laten, maar met het gesnurk van Liam moet dat wel lukken)

 

Reacties

mam 18-05-2016 06:27

Kijk goed uit en Les... gewoon je geweer gebruiken hè! !!
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡☆☆☆☆☆☆

Koos 18-05-2016 06:38

Uhh gesnurk Liam. Volgens mij kunnen jullie er ook wat van ! Geen beer komt in de buurt van les in zijn winterslaap 😇😇
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan