20 mei, op naar Tombstone

Door Lesley Spierenburg - A long time ago

Vanmorgen na een warme nacht van 20 graden kwam de zon al snel omhoog en had gelijk warme en felle zonnestralen bij zich. Niet gek zo in de woestijn.

Slippers bijna gesmolten onderweg naar de douche van het hete asfalt.

2 zeer vriendelijke dames uitgezwaait van de camping en gingen onze route naar Tombstone voortzetten. Onderweg toch nog even de Walmart doorgeschoten om onze vocht- en BBQvoorraad op te vullen. We drinken immers iets meer door de droge lucht en daar moeten we dan ook maar rekening mee houden.

Na de Walmart was het ietsjes meer dan 1 uur rijden naar de camping, Toen zagen we ook al de eerste Borderpatrol wagen tegen die illegale Mexicanen tegen moet houden. op 1 mile van de camping was er ook nog een grote Borderpatrol controle die alle voertuigen op de weg controleerde die de VS verder in wilde, dus misschien krijgen we hier zondag ook mee te maken.

Maar in de zinderende hitte van Tombstone zijn we op een heerlijke camping aangekomen en zijn we ook nog even het zwembad ingedoken, wasje gedraaid en natuurlijk de BBQ weer aangestoken om een lekker spareribbetje erop te leggen en voor Liam een kippetje ernaast. Ons mannetje heeft het erg naar zijn zin hier en lacht soms de oren van onze kop.

De zon is onder gegaan met mooie kleuren achter de bergen en de maan die al vroeg te zien is schijnt enorm fel en het lijkt wel of je deze bijna kan aanraken.

Morgen gaan we Tombstone in en gaan we kijken of we het vuurgevecht kunnen aanschouwen. 

Hasta Manaña Gringos

Reacties

Koos A long time ago

Is die bbq nog niet versleten? Wel bukken als ze gaan schieten. Leuk. Ciaooo
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!