DAG10: "HEPPIE (BURS) DEE."

Door Dan en Monique - 09-08-2016 22:00

18 juli 2016

Al een groot deel van de vorige dag werd Monique gefeliciteerd terwijl zij hier in Canada nog niet jarig is. Dat het land conservatief is, bleek later op de dag/avond. De tijd loopt 9 uur achter, dus nog een nachtrust te gaan. 
Bij het openen van ogen en mobiel was het zeer bijzondere filmpje te zien van onze drie kinderen. Ieder in een ander deel van de wereld hun moeder een fijne verjaardag wensen. Claire vanuit Slovenië, Dion vanuit Tokyo en Danique vanuit Rio de Janeiro. Zo bijzonder! Zo waardevol en met geen pen te beschrijven. 
Na het ontbijt op weg om wat mini trails te ondernemen. Deze liggen vaak bij en langs bijzonderheden. Geocachen is nu eenmaal meer een soort reisgids in het buitenland.
Onderweg van alles en nog wat gezien. Vooral veel natuurschoon, bossen, bergen, meren, maar ook een redelijk tam hert dat heel dichtbij kwam, een eekhoorn die niet zo goed uitkeek, lange naturisten slakken, een zwartgele slang waar ik bijna op trapte en een knettervlieg. (Volgens mij gewoon een grote krekel).
Mooie tocht met tal van heerlijke korte indrukwekkende wandelingetjes. Super rustplek gevonden onderaan een waterval en tal van caches zo her en der.
Het event, "meet and greet the Dutchies" was een groot succes. Niet alleen voor ons, maar ook voor de locals. Zijn hadden elkaar ook al een tijd niet meer gezien. Het was zeer gezellig en duurde ook twee uur langer dan gepland. De gesmokkelde stroopwafels gingen erin als koek. 
Een zeer geslaagde (verjaar) dag.
Morgen vroeg op om de veerpont te halen die ons naar het vasteland brengt om door te reizen naar Whistle. Een reis volgens dubbele Tom van zes uur. Hoop dat zij het deze keer juist hebben.
 
 
 
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan