DAG 14: "HELDER EN KLAAR"

Door Dan en Monique - 09-08-2016 22:04

Vandaag een dagje doorbrengen in Clearwater na een lange reisdag. Zeer rustig aangedaan. Tijd genomen om te ontbijten e.d. Tegen half elf de deur uit om het net bedachte plan ten uitvoer te brengen. Er zijn in de buurt een aantal earthcaches. Deze zijn bijna altijd op zeer bijzondere plekken en vertellen van alles over de omgeving. Daarbij zagen we ook een driestapsmulti over deze watervallen dus..meerdere vliegen en muggen in een klap. 
De eerste waterval was Spahad waterfalls inclusief een parkeerplek met....een Tradi-cache! 
Het was niet onze eerste van de dag, want daar wij boodschappen deden om alvast de lunch voorbereid te hebben, ontdekten we een viertal leuke en soms lastige "schatjes".
Het hoofddoel dus de drie watervallen hebben ons niet teleurgesteld. Van zeer grote hoogte kletterde het water zo'n 150 m in een steeds groter wordende poel. De tweede waterval was een brede. Nederlanders vertelden dat deze niets zijn vergeleken bij de Niagara. (Daar komen we ook nog aan het einde van deze reis, want het huwelijk is in die buurt.).
De derde waterval , Helmcken Falls was nog hoger en indrukwekkender dan de eerste . De eind cache van de multi werd gevonden en de missie compleet.
Intussen allerlei borden gelezen voor de antwoorden van de earthcache, wat selfies genomen en door richting motel. Niet omdat we het zat waren, maar gezien de leegte van de benzine tank. Borden langs de weg waarschuwden dat er geen pomp in de buurt was. Op de terugweg nog diverse andere fotoshoots van zo'n mooie omgeving genomen. Het zonlicht zorgde voor het schitteren van de golfjes. Genieten van het simpele Clearwater, zo helder en klaar.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan