Dag 2 (22-03) Crawfortsville (IN)

Door Koos Bakkum - A long time ago

22-03

Vanmorgen naast het hotel een goed ontbijt gegeten. Weliswaar van plastic bordjes, plastic bestek en plastic bekers. Was zeker een voorproefje op het kamperen. Om 8 uur vertrok de tourbus naar Middlebury om bij de fabriek de camper op te halen. Aankomst 2,5 uur later met een uur tijdsverschil, dus 11.30. Op een enorm groot terrein vol met campers kregen wij er een toegewezen van 23-26 feet, gelukkig niet een grotere. Na de uitleg over de camper en het tekenen van het damagerapport kregen we de sleutels. Ons eerste doel was naar de Wallmart om de nodige boodschappen in te laden. Twee uur later zijn we dan echt op weg gegaan richting Indianapolis. Het landschap was niet erg opwindend, maar dat zal binnenkort wel veranderen. Om 19.30 uur kwamen we op de KOA campground in Crawfortville ongeveer 60 mijl ten noorden van Indianapolis. Gelukkig was het nog licht en konden alle slangen, snoeren en pijpen aangesloten worden. En zowaar we hadden nu warm en koud stromend water, licht en afvoer op het riool. 

Het rijden met de camper was in het begin wat onwennig en niet echt ontspannend vanwege de stevige zijwind. Dit bericht kon gisteren niet verzonden worden (geen WIFI). Morgen is het de bedoeling om Saint Louis te bereiken.

 

Reacties

Margriet Pals A long time ago

Stoer hoor. Maar alles went.

Ria Abee A long time ago

Kicken hè,zo'n huis op wielen

Rene en Jacqueline A long time ago

Prachtig..... een heerlijke camper he?
Het rijden gaat steeds meer wennen.
Ook het aansluiten van alle "hook up's" zal steeds beter en sneller gaan.
Stoere foto hoor Koos, zo achter het stuur van jullie camper.
Tja.... Indiana en Missouri zijn niet echt opwindend, maar altijd leuk om langs de wegen te "cruisen" met een lekker muziekje uit de speakers. Cup of Starbucks coffee in the cupholder.....

have fun and C. U.

krom A long time ago

veel plezier

Margot A long time ago

Ziet er heerlijk rustig uit zeg. In ieder geval geen files. Ben benieuwd naar foto's van de hele camper van binnen en buiten. Te gek toch je hele huis overal mee naar toe nemen

ludy A long time ago

ik vind het maar knap hoor dat rijden met een kamper.

annelies Hegger A long time ago

Dit wordt een super trip. Heel veel plezier en ik ga meegenieten! Wij gaan eind april weg met onze camper, maar niet zo ver als jullie hoor!!!

gj en g. A long time ago

Goed hoor zoals jullie het doen.Veel plezier.Het wordt een geweldige reis.Groet van uit hoorn.

Ria de jong A long time ago

Gelukkig hebben niet zo,n lange camper, maar toch heel stoer van jou hoor Koos, zoals jij in de camper zit. Morgen weer oo iets een mooie en fijne dag toegewenst.

Marlijn A long time ago

Leuk dat ik jullie kan volgen, te gekke camper zeg! Geniet ervan en fijne reis!X
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!