Dag 10 (30-03) Payson (AZ)

Door Koos Bakkum - A long time ago

Vanmorgen stonden we op met een lekker zonnetje en een blauwe lucht. We gingen al vroeg op pad naar Petrified Forest. Aangekomen om ca. 9 uur hebben we eerst het visitorscenter bezocht en een video bekeken over het ontstaan van de versteende bomen. Ook was er een klein museumpje met een opstelling van dinosaurussen die hier vroeger hebben geleefd. Vanuit het visitorscenter zijn we meteen een trail gaan lopen van ong. 1,5 uur. Het was in het begin nog vrij zonnig, maar wel fris. Bij de volgende trails en uitzichtpunten werd het steeds bewolkter en wederom winderiger. Doordat de zon niet zo fel scheen werden de kleuren van de versteende bomen ook wat fletser, wat een beetje jammer was voor de foto's. Het is wel een mooi park en zeker de moeite waard. Na de aanschaf van de Annual pas waarmee we nu toegang hebben tot alle nationale parken zijn we richting Phoenix gereden met onderweg weer lichte sneeuwbuien. In het plaatsje Payson zijn we gestopt en vonden een RV campsite om te overnachten. 

Reacties

Rene en Jacqueline A long time ago

Stonden jullie toevallig op Payson Campground and Rv Park ??
Sneeuw in Arizona....Ook heel bijzonder !!!!!
maar nu wel tijd voor een warm weertje zodat jullie lekker buiten kunnen gaan leven.

Gabi A long time ago

Hey travellers,

Valt het weer ondanks jullie voorkennis een beetje tegen, so far? Zoals Prince al zong: 'Sometimes it snows in April...'. Going West wordt het weer beter, zo is de verwachting, he?

We hebben jullie nog helemaal niet over de muziekzenders gehoord. Zijn ze niet fantastisch??

En hoe is het met jou, Ans? We lezen maar over Koos die de camper bestuurt, de teksten schrijft en foto's maakt ;-). Ben jij de stille kracht die de reisgidsen bestudeert en uitstapjes voorbereidt?

Veel plezier vandaag bij het ophalen van Bob, doe hem ook de groeten van

Cees & Gabi

ludy A long time ago

het is ontzettend leuk om op deze manier jullie geweldige reis mee te maken.volgens mij hebben jullie de laatste jaren niet zoveel sneeuw gezien als op deze vakantie.maar straks gaat echt de zon schijnen hoor en wordt het nog zo warm dat jullie naar deze sneeuwbuien verlangen.

Ria de Jong A long time ago

Heel leuk om jullie zo te kunnen volgen. Jammer dat het met het weer nog niet zo wil lukken, maar kop op, inmiddels hebben jullie denk ik al jullie zoon Bob kunnen ontmoeten. Nog veel plezier en lekker genieten.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!