Dag 14 (03-04) Williams (AZ)

Door Koos Bakkum - 04-04-2016 03:54

Vanmorgen opgestaan op  Pine Flat  campground en voor het eerst buiten ontbeten in het zonnetje. Om half 11 vertrokken naar Williams 2119 meter hoog. Williams is een voormalig cowboystadje dat ook wel de Gateway naar de grand canyon wordt genoemd. Het stadje ademt de sfeer uit van de route 66. Dus wij op zoek naar een echte diner. En ja hoor die was er helemaal in stijl. We bestelden koffie waarvan we van te voren wisten dat ie eigenlijk niet te drinken was, maar we wilden het toch meemaken. Ook namen we er nog een stuk applepie bij. De waitress kwam na een tijdje vragen of we nog een refill wilden. Nee dank u. Het was zondag dus veel was nog dicht ,wat voor ons wel goed was. Ik denk dat dit stadje zomers overspoeld wordt met toeristen. Nu was het lekker rustig. Koos en Bob hebben nog een souvenir gekocht en daarna vertrokken we naar ( weer een KOA camping) onze greywater tank was vol dus we moesten dumpen en we wilde ook weer WIFI hebben. Voor vanavond hebben we hout laten komen voor de firepit en de marshmallows liggen al klaar. Morgen op weg naa Kingman.

Reacties

Rene en Jacqueline 04-04-2016 08:47 {{button-37035}}

Leuk he, marshmallows op het open vuur.
(brand je lippen niet aan het stangetje)
Veel plezier op de Route66. Rij even langs het motel in Truxton...(de eigenaar heeft al klompjes)

ludy 04-04-2016 09:58 {{button-37039}}

zo,daar ben ik dan weer.ik reageer wel niet alle dagen,maar ik geniet natuurlijk wel alle dagen van jullie reis.het blijft een geweldige vakantie.heel gezellig dat Bob er nu ook bij is.dat kwam goed uit want hij was meteen nodig.gelukkig is alles weer goed gegaan.
hier gaat alles naar wens.tot de volgende keer en de groetjes van Misty en Tommy en van mij natuurlijk.

rob en margot 04-04-2016 17:55 {{button-37056}}

Het wordt zo langzamerhand wel echt een avontuurlijke reis. Door de hoogteverschillen heb je nu ook steeds te maken met een ander weertype. Niet erg, als je er maar op gekleed bent en je er op z'n tijd rekening mee kan houden (lekker op temperatuur in de camper b.v.). Wat betreft het landschap komen nu de mooie, spectaculaire rotsformaties in beeld. Het is zo met z'n drieën wel genieten. Misschien gaat Bob af en toe het stuurwiel overnemen? We zullen het allemaal wel zien de komende dagen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan