Dag 17 (06-04) Las Vegas (NV)

Door Koos Bakkum - A long time ago

Vanmorgen uiteraard lekker warm al. Naast de campground ging er een shuttlebus naar de strip. Heerlijke manier van reizen. Op de strip keken we net als iedere andere tourist onze ogen uit. We zijn verschillende hotels binnen gelopen en hebben ons verbaasd over de de grootte en de uitgebreidheid van de goktafels en machines. Sommige mensen hangen onderuitgezakt met een drankje en een sigaret achter zo'n machine. Er straalt een zekere mate van verveling vanaf ipv spanning. Wij hebben geen idee hoe die dingen werken, dus is die houding misschien wel normaal. We hebben gekeken naar de gondelvaarders in het Venezian. Het prachtige winkelcentrum "Grand Canal Shoppingcenter" we stonden voor de fonteinen van hotel Bellagio. Binnenin bij de lobby mooie glazen bloemsculpturen en een botanische tuin. We hebben geluncht bij Planet Hollywood. Alles even mooi maar over de top. We zijn er nog niet uit wat voor ons van toepassing is. Vegas you love it or you hate it. Aan het eind van de vakantie komen we hier nog terug en willen we Vegas by night zien. Om 5 uur hebben we een taxi genomen naar het vliegveld om Anica op te halen. Ze kwam op tijd aan. En namen toen weer een taxi terug naar de campsite. Naast onze campsite in het hotel nog gegeten en toen ging Anica om 10 slapen. Wij zijn allemaal vroeg naar bed gegaan om op tijd in Zion aan te komen waar we een campground voor twee dagen willen vastleggen. Reserveren ging niet. Alleen first come first served. Wordt vervolgd.

Reacties

Rene en Jacqueline A long time ago

Hahahaha, Tja...~?? Las Vegas,....wat moet je erover denken ? (I LOVE IT, maar Jacqueline wat minder)
Nu op weg naar de mooie dingen van jullie trip, The National Parks. Genieten in Zion, Bryce (waarschijnlijk weer iets kouder) Moab en natuurlijk de Grand Canyon, en alles wat er tussen ligt.
Heerlijke reis en we genieten elke dag met jullie mee !!!
Enjoy met z'n viertjes !!!!

petra & gerard A long time ago

En toen waren jullie met z'n vieren en klaart het weer gelijk op. Het blijft een bijzondere reis van a tot z. De indrukken zijn groot net zoals het land zelf.Alles is groot groot groot. We lezen al jullie verhalen dus reizen steeds stukjes mee. Misschien thuis ook maar campertje aanschaffen en gaan reizen?. Jullie zijn nu helemaal thuis in de wereld van je eigen huis op je rug.Geniet ervan en niet teveel achter die gokmachines blijven hangen. Have fun😘
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!