Dag 21 (10-04) Bryce Canyon (UT)

Door Koos Bakkum - A long time ago

Vanmorgen een graad of 15 en halfbewolkt. We wilden vandaag wat trails lopen dus om kwart over negen waren we al op pad gegaan. Koos Anica en ik zouden de Queens Garden trail lopen en een deel van de Navajoloop trail. Een prachtige tocht over de boden van de canyon. Het was af en toe wat fris maar als het zonnetje doorkwam was het prima weer om te lopen. Hoogteverschil was 300 meter dus het was best zwaar. We hebben 3,5 uur geklommen en gedaald. Daarna zijn we naar de camper gegaan om koffie te drinken en uit te rusten. Bob ging uiteraard een veel zwaardere en langere trail lopen. Toen hij weer terug was zijn we naar het zuiden gereden over de route 63 om de overlookpunten te bekijken. Het hoogste punt was 2770 meter. Onderweg begon het weer te sneeuwen. Bob en Koos zijn steeds uitgestapt om bij de overlookpunten foto's te nemen. Terug naar de campsite en vroeg naar bed. Morgen staat Capitol Reef op het programma. 

Reacties

Rene en Jacqueline A long time ago

Wat een tochten !!!!
Queen Victoria gezien op de rotspiek ?
Sneeuw in Bryce....???? Jullie maken ook van alles mee. hahahaha

Ria Abee A long time ago

Wat is het mooi he de Bryce Canyon. En die sneeuw hadden wij ook, maar dan eind april. Bovendien 's nachts 9 graden vorst!!

petra&gerard A long time ago

Wat een avontuur lieve mensen, wowww , ik doe het jullie niet na!!!, Bob pas jij beetje op vind het doodeng als ik het lees😱😱.
Maar wat een prachtige natuur zullen jullie zien,wij maken al die trails mee met jullie,loop me rot😎.Dikke knuf en geniet maar lekker👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

Margot A long time ago

Wist echt niet dat jullie van die wandelaars waren. Genieten van natuur uitzichten en frisse lucht. Heerlijk. Koos al wat opgeknapt?

Margot A long time ago

Wist echt niet dat jullie van die wandelaars waren. Genieten van natuur uitzichten en frisse lucht. Heerlijk. Koos al wat opgeknapt?

Marlijn A long time ago

Tjonge, wat zien jullie veel en maken mooie tochten. Geweldig om te kunnen volgen!
Veel plezier weer verder, groet Marlijn

Mieke A long time ago

Geniet samen met jullie van jullie tocht. Wat een belevenis

Nies weenink A long time ago

veel Gereisd, maar dit is overleven, prachtig

ludy A long time ago

Wat heerlijk om te lezen dat jullie zo ontzettend genieten van alles wat jullie zien en beleven.En jullie zijn nu al weer een paar dagen met z'n vieren.Ook dat is natuurlijk heel erg leuk.Geniet er van.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!