Dag 24 (13-04) CanyonLands National Park (UT)

Door Koos Bakkum - A long time ago

Ontbeten in het zonnetje. Om 9:50 vertrokken richting canyonland park waar we twee dagen zouden staan. We waren natuurlijk weer zeer slecht voorbereid. Geen boodschappen gedaan, niet getankt. De hele weg geen tankstation tegengekomen. ( moest even denken aan het verhaal van René ) gelukkig was er vlak voor de campground een soort pompstationnetje annex winkeltje waar je voor heel veel dollars weinig kon kopen.De "gasman" was erg behulpzaam en vriendelijk daarmee had hij een paar klompjes verdiend.(René ik heb nog 7 klompjes over!) De campground heette Hamburger rock. Daar leek het inderdaad op, een aantal hamburgerbroodjes die schots en scheef tegen elkaar aan lagen. In de openingen kon men een tent of camper zetten. Iedere plek had een firepit en een picknicktafel. Je kon je buren niet zien. Prachtig uitzicht. S'middags hebben we nog drie trails gelopen. Een ging langs een oude opslagplaats anno 950 van de puebloindianen. Een andere ging langs een verlaten cowboykamp waar ze hun spullen hadden achtergelaten. Dit kamp lag onder een overhangende rots die 700-1000 jaar geleden bewoond werd door de indianen. Je ziet er nu nog hun tekeningen en hun handafdrukken. Heel bijzonder. Als derde hebben we de pothole points gelopen. Dit zijn kleine vijvertjes waar dieren van en in leven. Bv garnaaltjes. Heel bizar ;garnalen in de woestijn.S'avonds gebarbecued . En een mooie zonsondergang gefotografeerd.

Reacties

Margriet A long time ago

😜 😃 Mooie verhalen. En eerst nadenken en dan doen.

Jacqueline en Rene A long time ago

Hahahaha, Ja dat is dan even peentjes zweten als je benzine meter al in het "rood" staat en nog geen pompstation in zicht. !!!
Geinig he, die klompjes. Ze zijn er zo zoet mee.... die Amerikanen !!

Ferry A long time ago

Gelukkig ben je niet alleen . Genoeg mensen om te duwe mocht je zonder brandstof komen te staan. Het is mooi om jullie reis te volgen ook Ina leest iedere keer het verslag en de avonturen die jullie mee maken.Het weer is net als in Nederland nog geen lente.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!