Dag 26 (15-04) Kayenta (UT)

Door Koos Bakkum - A long time ago

Vanmorgen om half 10 vertrokken. De afstand naar Grand Canyon is te groot om in een keer te rijden. Vandaar dat we vandaag een tussenstop maakten in Kayenta. We hadden gister en eergisteren niet kunnen dumpen dus we moesten een goede camping hebben . Ook verwachtten we dat we niet zo snel boodschappen zouden kunnen doen in de Grand Canyon dus zijn we eerst langs de supermarkt gegaan om voor twee dagen boodschappen in te slaan. De route was vooral winderig maar op een gegeven moment kom je in het Navajo gebied met de rode rotsen en het rode zand, echt Western gebied. We staan nu op de Gouldings RVcampground. Ik heb vanmiddag twee wasmachines laten draaien want het schone goed was ook bijna op. Anica heeft ons vanavond getrakteerd op Navajo eten. Was erg lekker. Nog even een videootje bekeken over de nationale monumenten van Arizona en toen naar bed . Het waait hard en het regent. De voorspellingen voor de Grand Canyon zijn ook niet al te best maar misschien valt het mee.

Reacties

Jacqueline en Rene A long time ago

Gouldings Rv Campground hebben wij ook gestaan. Vanuit daar de Monument Valley bezocht.
Navajo indianen gebied, dus geen alcohol, ook niet bij het eten.
Veel plezier in de Grand Canyon !!

Marlijn A long time ago

Joh, wat een wandelingen maken jullie tussendoor, geweldig , genieten maar!!Hoop dat het weer wat vriendelijker blijft voor jullie.

ludy A long time ago

Het is fantastisch wat jullie allemaal doen.En wat jullie allemaal beleven.Ik ben blij dat Koos weer wat opgeknapt is.Je wilt op zo'n reis toch niet echt ziek worden.Geniet er nog maar van.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!