Familiebezoek in Calgary 2

Door René & Jacqueline - 26-09-2016 16:30

Maandag 27 september

Gistermiddag op visite geweest bij de familie Beemster. We worden warm ontvergeetachtig neef John en Louise Beemster. Met koffie en een soort cocktail. Na een kwartiertje kwamen ook oom Dirk Beemster met nicht Mary en haar man Jay. Louise (vrouw des huize) had een geweldige Canadeze brunch bereid. Dus gezellig de zondagmiddag samen aan tafel.

Jacqueline en Trees konden weer even bijpraten met de verre familie. Ome Dirk is nu wat vergeetacht maar veel dingen wist ie "verzelf wel" . Het werd een heel gezellige middag.

Tegen de avind weer richting Thea en Tineke wn de rest van de familie, waar we heerlijke spaghetti hebben gegeten. Op tijd naar bed..... we blijken  het bioritme maar niet goed  te krijgen.

Straks (maandagochtend)  gaan we weer terug de Rocky Mountains in. Waarschijnlijk even een week geen internet of WiFi.

bij deze bedanken we de familie Pronk voor hun goede verzorging en gastvrijheid. Het was heel gezellig.....maar we moeten weer door....

Reacties

Joep en Joke 26-09-2016 16:39 {{button-43029}}

Have a lot of fun at the Icefield Parkway ! Lake Louise, Peyto Lake etc.etc. en nog een helikoptervlucht over het Columbia Icefield, dat wordt smullen, geniet ervan, we blijven volgen.

jose en dirk 28-09-2016 21:29 {{button-43088}}

wat zal je moeder dat leuk vinden Trees! Heeft zij ook een computer?
groetjes aan de rest!

Gerard en MArrie 29-09-2016 15:10 {{button-43095}}

Gezellig hoor daar. Dag lieve zussen en zwager. Heel veel plezier op een van de mooiste wegen die ik gezien heb. Geniet er van. Helicoptervlucht is vast prachtig maar met de grote bus er naar toe is ook geweldig.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan