On the road again

Door Ton Doorman - A long time ago

Toch heerlijk geslapen ondanks de coyotes en de nachtvorst. Nu richting Springfield via de oude Route 66 om toch ook te genieten van de zo typisch Amerikaanse stadjes en dorpjes waar rijk en arm dicht bij elkaar ligt.

Zo kwamen we ook door het mooie plaatsje Dwight. Op goed geluk een straat ingereden en zwager/broer Hans helemaal in zijn element: een brandweerkazerne met echt mooie wagens.

Het is allemaal prachtig en we kijken onze ogen uit. Veel huizen staan dicht langs de Interstate en hier heeft iedereen naast zijn woning ook vaak nog twee of meerdere grote auto's staan en de natuurlijk ook een camptrailer (ach ja waarom ook niet). Bij de voordeur vaak een schommelstoel en ook de bbq ontbreekt hier niet. Wat opvalt is dat er al veel bomen in bloei staan.

Het begint tijd te worden om op zoek te gaan naar onze slaapplaats: Double J Campground in Chatham gaat het deze nacht worden. Vriendelijke ontvangst door de eigenaresse, haar zoon en ik denk opa. Ton had geluk: $5,00 korting met zijn veteranenpas. Voor Hans viel niets te regelen en moest dan ook het volle pond (dollars) betalen.

In Amerika is alles dus groot, groter, grootst. Zo ook de camptrailers en RV's op deze camping. Menig Amerikaan woont dus gewoon op de camping.

Na een goede nachtrust, een lekker ontbijtje en een warme douche in de camper op naar alweer een nieuwe dag.

Reacties

Janneman A long time ago

Kwart voor vijf in de ochtend is een mooi moment om een bericht te ontvangen uit de usteted nights of America! Mooi om mee te lezen dat het avontuur een vervolg heeft gekregen en dat jullie na een enigszins stroeve start onderweg zijn met het Recreation Vehicle (RV)!Hou vast die route zesenzestig en Go West!!!

carina A long time ago

Wat een spannend avontuur allemaal. Het kan ook nooit eens in een ker goed gaan. hahaha. maar zo te lezen hebben jullie el plezier en daar gaat het om. Dikke knuf van zus
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!