St. Louis

Door Ton Doorman - A long time ago

Het gaat een dag van kilometers (miles) maken worden.

De eerste echte grote stad waar we doorheen rijden is St.Louis met zijn welbekende boog. Indrukwekkend en wat een prachtige sky-line.

Inmiddels de tijd aangebroken om weer wat proviand in te slaan dus op zoek naar een supermarkt. Dit is niet echt een probleem in The States want langs de Interstate kom je om de zoveel miles wel een bord tegen met Food or Gas or whatever. Weer een Walmart of toch een andere grote store? We moesten eigenlijk naar de Walmart want het systeem wat we de eerste dag hadden aangeschaft om te kunnen internetten werkte natuurlijk niet. Bij ons niet en bij Hans en Judith ook. Toch hadden we de gebruiksaanwijzing erg goed gelezen maar waar we ook op drukte: geen internet. Zouden we dan toch in de maling genomen zijn door de vriendelijke jongen bij de Walmart?

Afslag genomen en naar het shopping-centre, maar daar was geen Walmart maar wel een Schnucks. En bij de Schnucks kun je ook heel goed dollars uitgeven. Proviand ingeslagen voor een paar dagen waaronder aardappels, broccoli, slabonen, vlees, ach ja we kunnen het oer-Hollandse eten echt niet missen.

Lekker op de parkeerplaats van de supermarkt geluncht en verder langs de Amerikaanse highways om uiteindelijk te stoppen bij onze overnachtingsplek.

Dit keer in Sarcoxie en volgens het grote RV-boek moet dit toch echt een supercamping zijn. We zouden er snel achter komen. Eerst maar eens melden bij de receptie. Helaas, de eigenaren waren niet aanwezig in verband met een bruiloft. Er hingen aanmeldbriefjes en we konden het geld voor de overnachting in de bijbehorende enveloppe stoppen en samen met het ingevulde briefje in de brievenbus deponeren. Ook hier weer $5,00 korting voor militairen, we kunnen ons geluk niet op.

Even rondgelopen op de camping maar al snel tot de conclusie gekomen dat deze camping nog geen enkele ster krijgt bij ons in Nederland. Wat een oude vervallen bende! Gelukkig hoeven we er maar één nacht te staan en douchen kunnen we in de camper. Zelfs op deze camping wonen de Amerikanen gewoon in hun RV of camptrailer, triest om te zien. Ook hier is het nog geen zomer en weer is het een koude nacht. 

De volgende ochtend weer fris en fruitig op pad.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!