Williams Arizona

Door Ton Doorman - A long time ago

Ton al vroeg opgestaan om te gaan hardlopen bij een goede temperatuur. Daarna ontbijtje gemaakt en buiten gegeten. Dit keer geen bezoek van vriendje muis.

Inpakken en water dumpen en schoon water vullen.Duurde wel erg lang. Geen waterdruk? Neen, de slang verkeerd aangesloten: moest niet via "city water station" (hahaha). Afmelden bij de receptie en op naar Pina and Space museum (boneyard).

Daar wachtte ons een echte teleursteling! Eerst in de rij om binnen te komen. Waren rond 10.55 uur binnen en de tour naar de boneyard van 11.00- en 12.00 uur waren al vol. Aangekomen bij de kassa was de tour van 01.00 uur ook al vol. Besloten om dan maar terug te gaan (dit tot ergenis van Ton).

Dan maar richting Grand Canyon! Veel kaggelen over de Interstate en voorbij Phoenix maar weer een plaatselijke Walmart bezocht. Daar werd net iemand in de boeien afgevoerd naar een politiewagen (ach, je maakt zo nu en dan wat mee). Even wat te eten en te drinken ingeslagen want supermarkten zijn schaars in de natuurgebieden. Veel last van zijwind en soms moeite om de RV "tussen de lijtnjes" te houden. Bijna 18.00 uur en toch maar even tanken. Schuin achter het tankstation een KOA-campground. Door te tossen (kop of munt) besloten hier de nacht door te brengen. Tenslotte moet er ook aan de inwendige mens gedacht worden. We kwamen er al snel achter dat we niet de enige waren die hier gingen overnachten. De receptioniste liet ons weten dat het druk was op de camping en dat ook de WiFi hierdoor niet je-van-het was. Lekker gekookt en gegeten en wanneer wij zouden afwassen zouden de mannen voor ons een Magnum scoren bij het tankstation.

Weer tijd om te slapen, maar tsjonge, tsjonge want stond er veel wind: de RV stond te shaken op de wielen.

Reacties

Wim A long time ago

Ja ja, Ik zou idd ook zeggen dat het aan de wind lag. :-) Dus zelfs daar in the states is de COA al doorgedrongen!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!