Grand Canyon

Door Ton Doorman - A long time ago

Time to wake-up! Koud, brr, weer deed de kachel het niet en ook geen gas dus geen water voor een warm bakkie thee. Dan de motor van de RV maar laten draaien om het warm te krijgen. Gelukt, dus thee en een warme douche. En quess what: sneeuw.

Hans kwam even buurten en vertelde van een Rotterdammer gehoord te hebben dat er veel sneeuw in de Canyon lag en we echt sneeuwkettingen nodig zouden hebben.

Ach, het blijven Rotterdammers moet je maar denken. We gaan het ervaren.

Wat bleek? Sneeuwkettingen waren niet nodig en ook geen sneeuw dus. Wel veel Japanners/Chinezen met fotocamara's en giga-selfiesticks die lak hebben aan alles en iedereen, niet aan de kanten gaan en overal vooraan moeten staan. Maar wij kunnen ons heel breed maken!!

Prachtige vergezichten, lekker gewandeld in de toch wel gure wind, ergens geluncht en tijd voor een camping. De campgrounds in de Grand Canyon waren beiden vol dus maar terug gereden naar het ons welbekende dorpje Tusayan (Sanne en Jorrit: hier hebben we in 2013 onze parkenpas aangeschaft, overnacht en lekker Mexicaans gegeten!).

Potverdorie wat koud en het zou ook een koude nacht worden met temperaturen van ongeveer -8 graden. Waterleiding aangesloten maar toch maar weer afgekoppeld en wat denk je? Geen kachel en geen gas. Dan toch maar een mailtje naar RoadBear want drie dagen kou is echt niet leuk. Morgen nog een dagje hiken in de Canyon.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!